Hová viszik a beszavazott villalakókat? Hogyan oldják meg, hogy napokon keresztül egymás melletti szobákban élnek, mégsem találkoznak egymással egy pillanatra sem? Valóban kissé skizo lenne VV Attila? Sok kérdésre kaptunk választ a beköltözés napjának reggelén a VV5 játékosaitól.

Lelőhetetlenül Udvarló Fecó volt az egyik, aki a budai hotel pár négyzetmeteres szobájában malmozott napokig. Mielőtt beléptünk volna a szobájába, a szervezők felhívták a figyelmünket arra, hogy egyik játékos előtt se említsük meg a többiek nevét. Az öt beszavazott játékos egymás mellett él napok óta, de nem találkozhatnak egymással, nem tudhatják meg, kikkel fognak játszani. Enni-inni nem mehetnek csak úgy le a hotel éttermébe, ha bármit akarnak, kopogniuk kell a falon. A műsor szerkesztői ugyanis úgy szállásolták el a játékosokat, hogy két játékos közt a stáb egyik embere áll őrt 24 órán át, ők azok, akik egymás közt megbeszélik, mikor reggelizhet Seherezádé vagy mikor mehet vacsorázni a kissé skizonak ható VV Attila.

VV Fecó búcsúzáskor is kezet csókol

VV Fecó strasszkövekkel díszített fekete ingben, fekete nadrágban, kissé bezselézett hajjal nyit ajtót, és azonnal kezet csókol. Kezet csókol, rendesen, szájával érinti az ember lányának kezét. Az aprócska hotelszobában egy fürdőszoba, egy franciaágy, egy asztal és két szék fogad. A szoba méretét jól jellemzi, hogy négy ember már folyamatos bocsánatkérések közepette kerülgeti egymást. A szobában nincs tévé, nincs telefon, nincs napi magazin, VV Fecó a szobában talált Bibliát olvasgatja, hogy teljen az idő.

A beszavazóshow után ugyanis azonnal a budai hotelszobába vitte őt a stáb, azóta elzárva teng-leng a szobában. Láthatóan örül, hogy végre több emberrel is beszélgethet. “Benéztem mindenhova a szobában a három nap alatt. Találtam egy Bibliát, megtaláltam az Újszövetséget” - mondta VV Fecó, aki “az érzelmeket és az érzelmek átadását” tartja fontosnak, ezért imádja a latin-amerikai sorozatokat. “Lehet, hogy csinálunk ott bent egy Esmeraldát, egy sorozatot” - adja válaszul arra a kérdésre, ha latinos temperamentumú villanővel kell élnie, mi lesz a villában. A szobájából távozóban - miután az őrző ellenőrizte, üres-e a folyosó - még gondot fordít arra, hogy kinyissa az ajtót stábunk előtt, és végül kezet csókol búcsúzásképp. Újból hozzáér a szája a bőrömhöz.

Seherezádé alig várja, hogy kitegye a lábát a szobából

Két szobával arrébb Seherezádé nyit ajtót, szabadkozik a haja miatt, és bocsánatot kér, hogy ott a reggelije az asztalon. "Hogyha leküldenek, akkor se tudok enni, nem értik meg, én nem szoktam ilyen kurvakorán felkelni, hogy ilyenkor egyek" - mondja az általában 11-kor ébredő Nagy Vivien Seherezádé Bernadett (ez a teljes neve). A sminkjére szánt időt bőven, ahogy arra is, mit vegyen fel. VV Seher kedd este óta pislog a hotelszobában, ha végre kiteheti a lábát a szobából, úgy várja, mint a Messiást. "A villában nem ekkora szobába leszek bezárva egymagammal, hanem sok emberrel leszek. Több lesz az élet, lesz spa, jacuzzi. Harmadszor láttam a Hupikék törpikéket és szerencsére megnézhetem a beszavazóshow-mat is, de már az is a fülemen jön ki" - mondja a platform cipős VV Seher és hozzáteszi, aranyosak a védői, de mivel már öten vannak a hotelben, nem lehet őket folyamatosan hívogatni, hogy cigizni szeretne, vagy valamit csinálni.

A gogózásról szívesen beszél, nincs mit titkolnia, elmondása szerint mindig volt rajta ruha, semmi tisztességtelent nem csinált, és édesanyja is beleegyezését adta a táncolásba. Ő a gogózást fellépésnek fogta fel, arra a kérdésre, tart-e attól, hogy valami kiderül a múltjából, azt válaszolja, semmi nincs, ami kiderülhetne. Meglátjuk. Az őrző megint ellenőrzi, üres-e a folyosó, elköszönünk Seherezádétól és a két szobával mellette élő VV Gergőhöz (Dukai Regina öccse) lépünk be.

Dukai öccsének a zene hiányzik napok óta

"A legkomolyabb elektronikai cikk amivel kapcsolatba kerültem a szobában, az a lámpa. Se zene, se háttérzaj, a srácok, a smasszereim hoztak rejtvényújságokat és két könyvet. Félórákat, háromnegyedórákat szoktam a kádban rejtvényt fejteni, hogy teljen az idő" - mondja VV Gergő, aki hangos röhögéseket és női kacajokat néha hall a falakon át. "A börtön abból volt más, hogy ott volt rádió, tévé, zene, én zenefüggő vagyok, mindenem a zene" - tette hozzá a képregényes pólós, farmeres Alfahím Gergő. Dukai Regina börtönviselt öccse hétfő óta bámulja a kilátást és a villamosokat a szűk szobájából - ő ezt kamillázásnak hívja -, nehezen viseli az ingerszegény környezetet.

"Drogoztam, ez együttjár ezzel a műfajjal, ecstasy-t és amfetaminokat használtam, de nem napi rendszerességgel" - meséli teljes természetességgel az életét, és hozzáteszi, egyelőre nem tervezi, hogy taktikái közé a börtönben szerzett tapasztalatait is felhasználja. VV Gergő ellenfelekként emlegeti leendő lakótársait, szerinte 14 kapura megy majd a játék, és ő a nyereményre megy. "Marha nagy hátrányba vagyok a saját életemhez képest, 4 évet ültem." Ahogy a beszélgetésnek vége, az őrző megint csak ellenőrzi a folyosót, elköszönünk Dukai kitetovált öccsétől, és VV Kingához lépünk be. Épp ébredezik a Mosolygó Gyilkos jelzőt kapott szőkeség. Elpilledt kicsit, mondja.

VV Kinga 120.000 Ft-ot költ magára havonta

VV Kinga ágyán egy plüssmaci fekszik, hajvasalója a konnektorba dugva várja, hogy használja. A szoba ablaka nyitva, reggelije az asztalon. "Nem tudom, mások itt hogy bírják, én le-fel járkálok, számolgatom az embereket az utcán" - mondja Cselszövő Kinga, és hozzáteszi, átlagosan 20-30 ember sétálgat az utcán. Majd gyerekkori babaképeit mutatja, az egyetlen olvasnivaló a szobájában ugyanis egy magazin, amiben ő az egyik babamodell. A plasztikmellű Kinga a gyilkos mosolyát, amit a beszavazóshow-ban mutatott, nem villantja egyikünkre sem.

"Nehéz természet vagyok, önfejű, hisztis, saját magamat, aki olyan, mint én, nem viselem el" - jellemzi önmagát Kinga, és a plasztikázásra rákérdezve azt mondja, szerette volna a száját feltöltetni a beszavazashow előtt, de végül nem szánta rá magát. VV Kinga elmondta, legalább 120.000 Ft-ot költ magára havonta, kozmetikusra, manikűrösre, szoláriumra és fodrászra. A kérdésre, hogy a castingon megismer játékosjelöltek közül kinek örülne, a mellette lévő szobában lakó VV Attila nevét mondja - nem tudja, hogy bekerült VV Attila. Esélyes, hogy ők lesznek a VV5 Szerelmespárja, de ezt később. A beszélgetés végén ismért ellenőrzik a folyosót, és VV Attila nyit ajtót.

Összeférhetetlen Attilára felkészít minket kísérőnk, állítólag többször is mást állított az életkoráról, és az már a beszavazóshow-ban is kiderült, hogy VV Attila szeret mást állítani, mint ami az igazság. VV Attila ágyán egy bőrdzseki és egy cowboy csizma fekszik, ő maga fekete pólóban, farmer térdnadrágban fogad minket. Az előző este érkezett játékos mindössze egy éjszakát töltött a hotelben, így ő az, aki tudja, kikkel fog beköltözni a villába. Állítása szerint VV Kingával jól kijön majd."Sokat lehet hergelni, ő egy sértődős miszpicsa és nekem az ilyenek tetszenek" - mondja VV Attila és hozzáteszi, a szerelem szinte kizárt az egyedül élő, egyedül, otthonról dolgozó VV Attila életében, mert már megvolt a három, "ami után védekezik a szervezet a szerelem érzete ellen". Szerinte ezt a brit tudósok állapították meg.

VV Attila aztán mesélt a szerelmeiről, állítólag egyikükről kiderült, hogy kurva - itt fontos megemlíteni, hogy Összeférhetetlen Attila szeret nagyot mondani, direkt hazudni, a bemutatkozó filmjében is ez kapott hangsúlyt. Hamarosan kilépünk VV Attila szobájából, ezúttal ellenőrzés nélkül, és a folyosó szőnyegét bámulva összeáll a kép: VV Kinga azért, hogy nyerjen minden további nélkül szexelne, és ő ugye VV Attilát tartja a legesélyesebbnek. Összeférhetetlen Attilának pedig tetszik Cselszövő Kinga.