Amber Rose csúnyájáról még több kép került ki az internetre, aktuális pasija, Wiz Khalifa kiállt mellette.

Újabb meztelen képek kerültek elő Kanye West exéről, Amber Rose-ról, aki ma már Wiz Khalifával tervezgeti a közös jövőjét. A rapper szerint nője egyáltalán nem azért mutogatja altáját, mert így szeretne a lapokba bekerülni. Úgy tűnik, a rappernek mindegy, hány meztelen kép bukkan fel a nete nőjéről, ő megvédi. "Láttam a képeket, ha azokról van szó, ez nem egy esemény, ezek a vacak múltjához tartoznak. Azt tette, amit tennie kellett" - nyilatkozta a rapper és hozzátette, Amber Rose mára megváltozott, az Istenben való hite akár jó példa is lehet más nők számára.

Amber Rose-ról már nem először bukkannak fel meztelen képek, pár hónappal ezelőtt az internetre kerültek fel maszturbálós képei. Akkoriban az a pletyka járta, Nicki Minaj így állt bosszút, amiért egy hotelben rajtakapta Rose-t a pasijával, Safaree-val (akinek a telefonjában megtalálta Amber Rose pucér képeit). Állítólag ezt a fajta bosszút Kanye West ajánlotta Minajnak.

Kicsit bonyolult az ügy, a lényeg, hogy Amber Rose csúnyájáról újabb képek vannak a neten, a modell pedig csak úgy, mint korábban, napokig sírdogál a képek miatt. Van is min, ugyanis nemi szerve tényleg minden apró részlete látható az alábbi képeken - a modell direkt úgy fekszik, hogy mindent megmutasson.