Amber Rose az erotikusnál jóval erőteljesebb képeket küldött magáról, valószínűleg Nicki Minaj pasijának. Kicsit még nekünk is nehéz követni a" ki kivel dugott"-típusú szappanoperát, de az tuti, hogy West exe szereti fotózni magát maszturbálás közben.

Kanye West kopasz modell exnőjeAmber Rose látványos fotósorozatot készített arról, hogyan maszturbál, leginkább a fürdőszoba padlóján. Egyelőre ismeretlen az útvonal, amelyen keresztül a felvételek nyilvánosságra kerültek, de az biztos, hogy a mediatakeout.com robbantotta a bombát. Rose nem cáfolta meg mesterségét: profin pózol a pikánsnál jóval keményebb fotókon.

A képek az oldal szerint Safaree-nak készültek, aki viszont azért érdekes, mert ő hivatalosan Nicki Szexvideó Minaj rappernő pasija. Nicki Minajnak meg Kanye West ad tanácsokat, aki történetesen Amber Rose expasija. Tudják követni?

Rose liezonja Safaree-vel a mediatakeout.com szerint nem ma kezdődött. A hírblog saját forrásra hivatkozva állítja, maga Nicki Minaj kapta rajta fiúját a modellel egy Las Vegas-is szállodában. Később ellenőrizte a telefonját is, amelyen néhány kendőzetlenül őszinte fotót talált. A pasinak jó beszélőkéje lehet, mert meggyőzte arról, hogy természetesen dehogy történt köztük bármi is, csak Rose zaklatja őt állandóan ilyen szemérmetlen dolgokkal. Minaj így mégsem dobta ki, csak egy kiadós seggberúgást helyezett kilátásba Amber Rose-nak.

Amber Rose segge azonban éppen szétrúgódik magától is: a botrány kipattanása után Twitterén reagált a hírekre, és cáfolta, hogy a fotókat Minaj pasijának készítette volna. Mint mondja, ezek a fotók már két és fél éve készültek, és akkor szerezte meg őket egy volt munkatársa, amikor kölcsönadta neki a laptopját. Állítása szerint vőlegényével már jó két hónapja tudnak arról, hogy a fotókat továbbították a médiának, a botrány miatt pedig most a cég, amelynek eddig dolgozott, már nem tart igényt a munkájára. "Sajnálom, hogy csalódást okoztam a Rózsabimbóimnak [Rose így hívja fiatal rajongóit]. Kérlek, értsétek meg, hogy mindez azért történt, mert megbíztam valakiben, aki nem volt méltó erre. Az utóbbi két napot végigbőgtem, de tudom, hogy egyszer ennek is vége lesz." Mint hozzátette, a fotókat ellopó kollégáját azóta már kirúgta.

Rose és West 2010 júliusában mentek szét (akkoriban a nő egymillió dollárt kapott a rappertől, hogy ne beszéljen az együtt töltött két évükről). A modell most elvileg Wiz Khalifával kavar, egyes források szerint nemsokára házasodnak is, bár e képek után mi ebben már nem bízunk annyira. Pedig Rose elsőrangú mátka lehet, Kanye Westet is jobb emberré tette. Biztos pucérfotózni is egymástól tanultak.