Katalin hercegné húga a londoni divathét egyik bemutatóját egy kicsit felcsúszott szoknyával ülte végig. Nagyon decens volt, végig összezárta a lábát, a fél internet három napon át túrta a bemutatón készült fotókat mire találtak egyet, amin egy kicsit látszik Middleton bugyija.

Pippa Middleton összezárt lábai vs az internet kiéhezett férfijai 0:1. Így lehetne összefoglalni azt a hajtóvadászatot, ami azután indult, hogy  a kisebbik Middleton-lány a hétvégén a londoni divathét egyik bemutatóját az első sorból, egy rövid, ráadásul kicsit fel is csúszott szoknyában nézte végig.

A vadászat célja természetesen olyan kép volt, amin látszódik Pippa Middleton bugyija. Végül három napra volt szükség, míg az ilyen témákban tényfeltárónak mondható Egotastic csütörtök reggelre posztolta azt a néhány képet, amelyeken látszódik, hogy Katalin hercegné húga rózsaszín bugyit választott vasárnap.

Komoly menet volt, mindenki fellélegezhet, nem kérdés többé, hogy volt-e Pippa Middletonon bugyi egyáltalán aznap. Katalin hercegné húga tényleg minden tőle telhetőt megtett azért, ha már olyan szerencsétlen helyzetbe került, hogy az első sorban ült egy rövid szoknyában, hogy ne lássanak a lába közé, de azzal a sok százezer képpel, ami egy ilyen eseményen készül, lehetetlen felvenni a versenyt. Valakinek úgyis meglesz, ha egy icipicit is lankad a figyelme, és nem feszíti össze a combjait.

Pláne, hogy Pippa Middleton az egyik legnépszerűbb női híresség jelenleg az interneten. Az elég nagy rajongói bázissal dolgozó, celebmellekre és villantásokra  szakosodott Egotastic mellett a hasonló profilú Drunken Stepfather blognak is nagy kedvence, szinte naponta jelennek meg róla az újabbnál újabb képek. Mostanában a hátsójáról átnyergeltek a combjaira, meg a rajongók elmondása szerint tökéletesen kidolgozott vádlijára. Korábban májusban találtak Pippa Middletonról egy villantós képet, de az még a mostanihoz képest is csak szolid villantás volt, mondjuk úgy, hogy némi jóindulattal rá lehetett fogni, de azért nem volt az igazi.

Katalin hercegné húgáért annyira odavannak a rajongói, hogy azt is sikerült elérniük, hogy filmet készítsenek róla, mert megelégelték, hogy a leendő királyi párról már van vagy harminc, de a számukra igazán érdekes Pippa Middletonról meg egy sem.