Több mint egy éve jár együtt Juni Györggyel, a Story TV felelős szerkesztőjével Peller Mariann, de a nyilvánosság előtt csak most nevezte nevén a férfit. A műsorvezető szerint Junival sok mindenben hasonlítanak, emiatt is lehetett, hogy eleve ismerősnek érezte. Érzi, hogy neki fog gyereket szülni, de még nem most, bár azt sem bánná.

Huszonkét évesen már a Duna Televízó sportosztályát vezette, jelenleg pedig az egyik kereskedelmi csatorna felelős szerkesztőjeként dolgozik – eddig ennyit lehetett tudni a negyvenéves férfiről, akivel több mint egy éve jár Peller Mariann. A műsorvezető most kilépett a fénybe szerelmével, Juni Györggyel, a Story TV felelős szerkesztőjével, akivel a közös munkahely révén ismerkedett meg.

Az Összeesküvők háziasszonya a Velvetnek elmondta, a tévénél nem találkoznak túl sokszor, hiszen Pellernek a Napi Sztori szerkesztője adja ki a feladatokat, de az elkészült felvételt már Juni is átnézi. „Ettől függetlenül mindent felnagyítva néz, nyilván azért is, nehogy beleköthessen bárki. Száz százalékig megbízom a javaslataiban, de azért szoktunk - például a hangsúlyokon - néha vitatkozni. Mivel neki jóval nagyobb a szakmai tapasztalata, mesteremként tekintek rá, szakmai szempontból, meg az élet más területein is. Mindig elmondja, mi tetszik, mi nem.”

Egyformák

Túl az első együtt töltött éven, még mindig tökéletesen működik a párosuk, és ahogy ez már lenni szokott, a férfi jobban izgul érte, mint ő saját magáért. „Már az első találkozásunkkor éreztem, hogy nagyon egy húron pendülünk, cinkostársnak láttam és tudtam, hogy fontos emberre találtam rá. Állítólag, mikor kimentem a megbeszélés után a szobából, közölte, hogy én leszek a felesége.”

Pellernek az első pillanattól kezdve ismerős volt a szerkesztő, és gyakran mondják is nekik, hogy nagyon hasonlóak a gesztusaik, és ahogy beszélnek. „Minden grimasz ismerősnek tűnt. A családom és barátaim azt mondták, elképesztően hasonlít a kifejezésmódunk, emiatt is lehetett, hogy eleve ismerősnek éreztem, de én ezt nem látom kívülről. Pillanatok alatt jutottunk el odáig, hogy vele jobb lenni, mint egyedül, vele jobb megbeszélni mindent, mint bárki mással. Fontos egy nőnek ez az érzés, hogy érzi, ennek a férfinak lenne jó gyereket szülni. Ezt amúgy ő mondta nekem az első randin, és bár először sokkot kaptam, hamar rájöttem, hogy igaza van.”

Legyen tiszta apja

Peller Mariann pasija szemét és arcát akarja viszontlátni születendő gyermekén, és bár most a karrierjére koncentrál, nem aggódna egy percig sem, ha teherbe esne. „Egyre közelebb érzem magamhoz a dolgot. Leginkább esténként tudunk együtt lenni, olyankor mindig sokat beszélgetünk.”

Az Összeesküvők háziasszonyaként már érzi, hogy az élő adások miatti izgalom teljesen nem múlik el soha, ezt műsorvezető-társa, Till Attila is alátámasztotta. Peller egyébként nagyon jól érzi magát ebben a szerepben, szerinte egyre izgalmasabb a műsor, ő most folyamatosan nézi, és nagyon tetszik neki. „Jó látni az anyós korosztályt, mert ez a korcsoport nem nagyon szerepelt a tévében az elmúlt években. Velük nem foglalkoztak, pedig ez a réteg nézi talán a legtöbbet a tévét. A középkorú nők nagy része fogyasztó, ráadásul célcsoport is, így nekik is érdekes lehet viszontlátni a saját korosztályukat, milyen is valójában. Mert köztük is vannak bombázók, teltebbek, a viselkedésük pedig nagyon eltérő. Érdekes lehet a saját hétköznapi problémáikat viszontlátni a képernyőn.”