A walesi Cardiffban lévő Millenium Stadionban rendezték meg október 8-án a Michael Jackson emlékkoncertet, amin többek között Janet Jackson, Ne-Yo, Jamie Foxx, Leona Lewis és Christina Aguilera is felléptek. Az elhízott Aguilera szűk bodyban és neccharisnyában sokkolta a közönséget.

A korábbi karcsú szőke lánynak nyoma sincs, helyette egy tenyeres-talpas kocsmárosné énekelt a Michael Jackson tiszteletére adott koncerten. Christina Aguilera 22 fős stábjával vonattal érkezett az esemény helyszínére, Cardiffba, és nem takarta el a terhesség alatt felszedett kilókat. Először fekete neccharisnyában és bodyban lépett fel, másodszor már jobb szerelést választott, vádliközépig érő ruhában, övvel a derekán énekelt a 2009-ben, valószínűleg gyógyszertúladagolás miatt elhunyt Michael Jackson tiszteletére.

Jacko három gyereke is színpadra lépett

Michael Jackson gyerekei, a 14 éves Prince Michael, a 13 éves Paris és a 9 éves Blanket is színpadra álltak október 8-án Angliában. Paris az apja emlékére a Thrillerben látott piros bőrdzsekihez nagyon hasonló dzsekit viselt, és természetesen az elmaradhatatlan ujjvég nélküli kesztyűt. Paris Jackson a képek alapján nagyon élvezte, hogy a színpadon állhat, két testvérével szemben nagyon is tudott magával mit kezdeni. A legkisebb Jackson gyereket a stylistok Jacko Bad korszakából, a Smooth Criminalből öltöztethették fel. Utoljára a három testvér vagy féltestvér a Michael Jackson halála utáni koncerten állt a színpadon.

Fellépett Janet Jackson, Ne-Yo és Jamie Foxx is

Hány kilót hízott Aguilera?

Chris Brown azonban nem léphetett fel, mert nőverési ügye miatt kitiltották Angliából. Ne-Yo a Billie Jeant adta elő, Christina Aguilera a Dirty Dianát és a Smile-t. Rajtuk kívül az egész Jackson család, beelértve La Toyát, Janet Jacksont és az összes testvért is, részt vett a Michael Forever címet viselő koncerten. A TMZ információi szerint Michael Jackson testvérei már tervezik a következő Michael Jackson emlékkoncertet, méghozzá Tokyóban, decemberben - úgy tűnik, bejött a biznisz.