18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kinek van legjobb melle a VV5-ben?

2011.10.17. 22:02
Most, hogy még pár napig teltházas a Való Világ villája, döntse el, melyik csaj csöcsei a kedvére valók! Veronika nem csepp alakú mellei jönnek be, esetleg Annamária természetes kinövése, amitől legutóbb még MC DC-t is kirázta a hideg az éjszakai adásban?

Eljött az az idő is, amikor teltházas lett a villa, így a nézőknek már arra is lehetősége nyílik, hogy javarészt szilikonból álló melleket összehasonlíthassa. Míg a Valóvilág 4-ben a csajok hetekig azon paráztak még fürdés közben is, hogy ki ne villanjon egy mellbimbó, addig a mostani szériában a kezdetektől fogva nem okozott problémát a szereplőknek a félmeztelenkedés, sőt, a meztelenkedés sem - bár odáig Vera mellett egyelőre a nemcsak hátborzongató tekintetű, hanem a hátborzongató testű Annamária jutott el.

A sort Alekosz exnője, Veronika kezdte, akinek családja direkt kérte a kacsacsőrű lányt, hogy ne meztelenkedjen a kamerák előtt.

Kinek van a legjobb melle?

 • 5681
  Seherezádé
 • 4393
  Kinga
 • 3609
  Dya
 • 1764
  Eszter
 • 1539
  Vera
 • 1234
  Annamária
 • 1140
  Veronika

Aztán beindult a szilikoncunami, a nőneműek sorra szabadultak meg a bikinifelsőtől és a melltartótól, és mostanra már plázacica Dya is levetkőzte a gátlásait. A Belevaló adásaiból elcsípett képkockák alapján döntse el, kinek van a legjobb csöcse! Veronika nem csepp alakú mellei jönnek be, esetleg Annamária természetes kinövése, amitől legutóbb még MC DC-t is kirázta a hideg az éjszakai adásban? Szavazzon.