Most, hogy még pár napig teltházas a Való Világ villája, döntse el, melyik csaj csöcsei a kedvére valók! Veronika nem csepp alakú mellei jönnek be, esetleg Annamária természetes kinövése, amitől legutóbb még MC DC-t is kirázta a hideg az éjszakai adásban?

Eljött az az idő is, amikor teltházas lett a villa, így a nézőknek már arra is lehetősége nyílik, hogy javarészt szilikonból álló melleket összehasonlíthassa. Míg a Valóvilág 4-ben a csajok hetekig azon paráztak még fürdés közben is, hogy ki ne villanjon egy mellbimbó, addig a mostani szériában a kezdetektől fogva nem okozott problémát a szereplőknek a félmeztelenkedés, sőt, a meztelenkedés sem - bár odáig Vera mellett egyelőre a nemcsak hátborzongató tekintetű, hanem a hátborzongató testű Annamária jutott el.

A sort Alekosz exnője, Veronika kezdte, akinek családja direkt kérte a kacsacsőrű lányt, hogy ne meztelenkedjen a kamerák előtt.

Kinek van a legjobb melle?

Aztán beindult a szilikoncunami, a nőneműek sorra szabadultak meg a bikinifelsőtől és a melltartótól, és mostanra már plázacica Dya is levetkőzte a gátlásait. A Belevaló adásaiból elcsípett képkockák alapján döntse el, kinek van a legjobb csöcse! Veronika nem csepp alakú mellei jönnek be, esetleg Annamária természetes kinövése, amitől legutóbb még MC DC-t is kirázta a hideg az éjszakai adásban? Szavazzon.