Összeállították a legvéresebb meztelen filmjelenetek listáját, Natasha Henstridge-től Jenna Jamesonig. Korábban is készült már hasonló lista, de a mostani minden eddiginél sűrűbb, mert a kifejezetten véres és egyben meztelenkedős jeleneteket keresték

A Mr Skin a létező összes kritérium alapján sorrendbe állítani a filmekben felbukkanó meztelen nőket. Néztek már legszexibb holttestet alakító nőt, ahogy legjobb feneket is , illetve minden idők legjobb meztelen jeleneteit is sorrendbe állították már .

Most egy korábbi listájukat frissítették fel az Egotastic kedvéért: a legjobb meztelen nős véres jelenetekét, ha már úgyis közeledik a halottak napja meg a Halloween.

Az ötödik helyet Jenna Jameson, a világ egyik leghíresebb pornószínésznője csípte meg a Zombie Strippers című néhány évvel ezelőtt horrorparódiával, amiben a zombiként vetkőző Jameson többek között az ártatlan nézők végtagjait képkedi ki.

A negyedik helyen az első részhez képest teljesen értelmezhetetlen véres félpornó horrorba forduló Motel 2. egyik jelenetét láthatjuk, amiben Heather Materazzót meztelenül maga fölé lógatja a Mrs. Bathory néven futó szintén meztelen Monika Malacova, hogy aztán egy mozdulattal szó szerint vérzuhanyt zúdítson magára, amit persze nagyon élvez. Egészen bizarr jelenet.

A harmadik Betsy Rue lett, aki csupa nagysikerű filmben játszott eddig, többek között a Véres Valentin 3D-ben is, amiben az tűnt a legjobb megoldásnak, ha Rue teljesen meztelenül brazil gyantában fenyegetőzik egy pisztollyal, hogy aztán az elkerülhetetlen végzete felé rohanjon.

Natasha Henstridge lett a második az 1995-ös sztárparádés horrorjával, A lénnyel , amiben Henstridge egy szaporodni és alapvetően az emberiség elpusztítására vágyó szexi/gusztustalan ürlényt alakít. Nyilván a szexi oldalával fért fel a listára, különösen azzal a jelenettel, amikor bebábozódás után

Az első helyezett a Reanimátor című film lett, amiben az emberiséget igen régóta foglalkoztató témát járnak körül: a halott szövet újraélesztését. Ebben a filmben a horror keveredik a vígjátékokkal, amit mi sem bizonyít jobban, mint az a jelenet, amit a Mr Skin már sokadszor választ be a legjobb meztelen horrorjelenetek közé. Ebben a boncasztalon fekvő Barbara Cramptont nyalja ki egy levágott fej.


Top Ten Horror Movie Nude Scenes - Watch more horror

A Mr Skin néhány évvel ezelőtt már csinált egy Top10-es listát. Ebben Jenna Jameson még csak a nyolcadik helyre fért oda, ahogy a Reanimátor bizarr jelenete is csak a hetedik volt. A Motel 2. pedig a hatodik helyre fért oda. Betsy Rue viszont ugyanúgy a harmadik helyen volt, mint az új listában.

A két lista között az adja az alapvető különbséget, hogy most a kifejezetten véres és meztelen jeleneteket szedték össze, míg korábban csak annyi kellett, hogy horrorfilmről legyen szó meg meztelenkedésről.