Jó pasikban nem egy erős felhozatal a Való Világ mostani szériája, sőt, Attila például kifejezetten ronda embernek tartja magát, de ez nem zavarta a szerkesztőket: a fiúknak sztriptízelniük kellett. Legalább a bent lakó lányoknak tetszett, ez a lényeg. Ha választani lehetne, melyiket vinné haza?

A szilikoncsöcsök elszabadulása mellett a fiúkat sem kell félteni, ha vetkőzésről van szó, pedig a legtöbb esetben bár ne tennék. Korábban a Kockagas blogjában elemeztük ki őket, de akkor még csak négy pasi költözött be a Való Világ villájába. A helyzet azóta se rózsásabb, még úgy sem, hogy Pufók Péter testének látványát némiképp kompenzálja a Helyes pasi kategóriában bejutott, "Fantasztikusan jó testű"-nek kikiáltott Csaba, aki vasárnap este kiejtette pöcslóbáló Cristofelt.

A szerkesztők viszont nem elégedtek meg az elcsípett pillanatokkal, a fiúk pár napja azt a feladatot kapták, hogy sztriptízeljenek a lányoknak, csoportban. A frontember szerepét Péter kapta meg, neki kellett elől állnia, és még szólóznia is, hurrá.

Ki a legjobb pasi?

"Az járt a fejemben, hogy hogyan tudjuk ezt megcsinálni úgy, hogy komolyak is maradjunk, el is végezzük a feladatot és mégse alázzuk meg magunkat még sokkal, sokkal jobban, mint ahogy egyszerűen törvényszerűen meg kell" - magyarázta a riportszobában Péter, akinek tényleg nem az asztala az effajta szórakoztatás, ennek még Cristofel is hangot adott. A pasik közül egyébként legalább Attilának van némi önkritikája: "Ronda embernek tartom magam" - jegyezte meg, de van-e nála rondább? Nézze meg a videót és szavazzon.