VV Cristofel, a saját pöcsét gipszbe öntő, állandóan ordibáló villalakó esett ki a Való Világ 5 első párbaján. Végig kevesebb szavazata volt, mint ellenfelének. Gyász van, Véresszájú Veronika nem lesz megdugva, legalább két hétig, amikor viszont kieshet.

Helyes pasi Csaba és a saját pöcsét gipszbe öntő Cristofel párbaja az előbbi győzelmével végződött, pedig arra fogadtunk volna, hogy a sokkal látványosabb Cristofelt tartják bent a szavazók. Este 8 körül a szavazati arányok még 60-40 százalék körül alakultak, majd háromnegyed órával később 63-37 volt a megoszlás. A műsor végén Csaba 59 százalékkal győzött, mint kiderült, végig rá érkezett a legtöbb voks.

Búcsúk

A Lilu szerint Fantasztikusan Jó Testű Csabát kisfilmje után csak Fájón Jellegtelen Csabaként emlegetnénk. FJCs úgy vélte, azért zavarták el, mert utolsóként érkezett és nem puncsolt , ezért összezártak előtte, és mivel az arénában dől el a védettség, logikusnak tartotta, hogy ki akarták tenni. Ha visszamegy, megtorlás következik, ígérte. "Két fő generálója volt az én kilenc kis jelecskémnak, ellenük mindenképp szeretném felvenni a harcot, az ő módszereikkel." Erre most lehetősége nyílik, juhéj.

Káromkodós Cristofel klipje eseménydúsabb volt: a második felét nyilván az tette ki, hogy az Egzotikusan Szexi ember Veronikával nyelvel, az első fele azonban fordulatosabb volt: mindenkit arról győzködött, hogy ő a legszebb, legmacsóbb és legkubaibb. Ha visszatérne, fogadkozott, megmutatná, hogy ez csak a kezdet volt: "van bennem még sokkal több személyiség", szögezte le, majd bemutatott ebből ötöt. Szerencsére elmondta, melyik melyik volt, mert amúgy nehéz megkülönböztetni. A következőket ígérte: "Veronika pincsije leszek, becsicskulok", illetve "meggondolom a gondolataimat". Ez nem jött össze, ezért jól elsírta magát, amiért vissza kell térnie "a kerékvágásba". 32 napot töltött a villában. Veronika siratja. Cristofel is magát.

Az előzmények

A villalakók múlt vasárnap VV Csabát jelölték meg nemkívánatos lakótársként, aki Cristofelt vitte magával párbajozni, így kerültek ők a vasárnap esti főműsorba. Előtte több feladatot is kaptak, egyik remekebb volt, mint a másik: például piros kisgatyában kellett segget rázniuk, a gatyában vendégsiklóval - kibírtuk volna Cristofel kőművesdekoltázsának látványa nélkül, amit az értintett azzal súlyosbított, hogy fejhangon sikította: "jaj, a kukim". Aztán labdának öltözve lökdösték egymást az udvaron, végül toldisat játszottak: egy lécet kellett sokáig tartaniuk.

Cristofel egy autósmozis randit kapott: miközben azt bizonygatta Veronikának, hogy kimosta a sáljából a tojást, és a lány eltehetné azt emlékbe, hátha az Ordibátor nem tér vissza, a Véresszájú csak annyit mondott: nézzük a filmet. Erre Cristofel elsírta magát, közölve: "te duplán élsz vissza azzal, amivel én". Nem, mi sem értettük, viszont utána sietve bevallotta azt is, "nem szerettem lányt még így, mint téged". Az iq-fesztivál ezzel ért véget.

És most sport

Ami még kiderült: az általában kurvásan öltöző Seherezádé egyre jobban nehezményezi, hogy választottja, Gergő vadbaromként próbálja őt magáévá tenni a villa több pontján is, mondjuk kérdés, hogy mire számított, amikor rámászott egy tesztoszteront izzadó kigyúrtkivarrt-kopaszra. Halálos Tekintetű Annamária tokája egyre nagyobb, de egyébként is mindenki látványosan hízik, ami néhány hét után azért szép teljesítmény. Bandi már csókolózott egy lánnyal, mióta elhagyta a villát. Rágógumi Zsófika pedig, végre, felszedett néhány kilót.