A TV2 egy hétre leszedte a képernyőről Peller Mariannt, az Összeesküvők műsorvezetőjét, hogy Lakatos Márk átalakíthassa a külsejét, és utána bomba meglepetés legyen a visszatérés. Ha már ennyi erőt öltek a dologba, akkor megszavaztatjuk a végeredményt: hogy tetszik önöknek a rövid, vörös hajú Peller Mariann?

"Változóak a visszajelzések" - mondta Peller Mariann a Velvetnek. A műsorvezetőt egy hétre leszedte a képernyőről a TV2, hogy Lakatos Márk átalakíthassa, vele reklámozta ugyanis átalakító szalonját. Peller rövid, vörös hajat kapott, utóbbira először nem is mondott igent, Lakatosnak állítólag közel hét órán keresztül kellett győzködnie, hogy végül belemenjen.

"Mondjuk olyan 95 százalékban tetszik az embereknek, de mindig van olyan, aki azt mondja, hogy azonnal festessem vissza szőkére." Peller igyekszik a magáénak érezni, de mint említette, tizenkét évig volt szőke, így nem könnyű megszoknia. Szavazzon, hogy megérte-e Lakatos Márk óriási erőbedobása. Az új, vöröses hajnak köszönhetően állítólag sokkal jobban él kék szeme.

Milyen lett Peller haja?

"Meglátjuk, mi lesz. Most elvagyok, barátkozgatok vele, aztán majd elválik, mi lesz jövőre, és mit szeretnének a többiek. Nekem másik főnököm is van, nem csak a TV2, az ő véleményük is számít" - válaszolta Peller arra a kérdésünkre, hogy megtartja-e ezt a frizurát. Mint mondta, kipróbálná még a fekete hajat is, de nem képernyőn, hogy ne kelljen mindenki véleményét hallgatnia. "Egyelőre erre most nincs lehetőség."