Megan Fox, Kylie Minogue és számos más hollywoodi jó nő vagy időszakosan, vagy születése óta képtelen szép mosolyt villantani. Itt egy csokor belőlük, melyiküké a legszerencsétlenebb arckifejezés?

Minden azzal kezdődött, hogy az Alkonyat főszereplői stábja, Kristen Stewarttal az élen, megkapta az őket többé-kevésbé megillető csillagot, a hollywoodi hírességek vonatkozó sétányán. A színésznő itt ugyanis megerőltette magát, és többször is próbált mosolyogni. Gyér sikerrel.

Azt hittük volna, hogy ritka probléma ez egy olyan szakmában, ahol érzéseket kell eljátszani, de nem, számos egyéb celeb képtelen rendesen mosolyogni, színészek, énekesek vegyesen. Csokorba is gyűjtöttük őket, nézze végig galériánkat, aztán jöhet a szavazás!

Ki a legbénább?

Szóval itt az alkalom, hogy szavazataikkal üzenjék meg nekünk, melyik celeb mosolyát tarják a legmesterkéltebbnek a fenti galéria alapján. Stewartról még sosem láttunk jó mosolygós képet, Kylie Minogue viszont csak átmenetileg szokott úgy nézni, mintha baltát akarna állítani a fotósok fejébe. Rihanna csak a klipjeiben és koncerten mosolyog őszintén, Teri Hatcher meg próbálkozik, de ennyi beavatkozás után örülhetünk, ha valami megmozdul az arcán. Megan Foxra felesleges több szót vesztegetni, Paris Hilton pedig a szakmájából (=semmi) adódóan villant fel ilyen bűvös mosolyokat. Jennifer Lopez alapjáraton fura, Lisa Edelstein pedig kizárólag a House-ban nézhet őszintén. Victoria Beckham a brit Gregor Bernadett, Catherine Zeta-Jonesnak elfogyott a mosolya - na de mégis, melyikük arckifejezésétől érzik azt, hogy szerencsétlen, mit erőlködik?