Szemmel láthatóan híztak a Való világ 5 játékosai, mindössze két hónap alatt mindannyian kikerekedtek, tokát, segget, zsírnyakat növesztette. Ön szerint melyikük hízott a legtöbbet?

Szeptember közepén indult a Való világ 5, a játékosok frissen szépítkezve és plasztikázva költöztek be a villába. Mostanra, november közepére, a játékosok többsége zsírnyakat növesztett, megseggesedtek, az összefoglalókat nézve valószínűleg nulla testmozgással, főleg henyéléssel és kajálással telnek mindennapjaik.

"Kinga lassan osztódni fog"

Mivel az RTL Klub munkatársai nem mérték meg a játékosokat sem a beköltözéskor, sem most, így nem lehet pontosan tudni, összesen hány kilót híztak, de az összefoglalókat elnézve alaposan túltöltötték a testüket. "Kinga lassan osztódni fog, és két Kingának örülhetünk a villában" - mondta VV Attila szerelmének, Kingának, amikor Heti hetes-est játszottak. Összeférhetetlen Attila nemcsak Kingát szólta meg.

"A  kockások tomboló örömmel fogadták a luxustálnak nevezett egyszerű zsíros ételekből álló hidegtálat és tömték magukba, pedig hát az ajándék itt a szűk vacsora, hiszen mindenki el van hízva. Szűk élelmiszereket kaptunk, hogy fittek maradjunk" – mondta VV Attila a riportszobában a kockások és csíkosok harcának hetén.

Hízott a már kiesett Dya, tokásosodott VV Vera és Annamari is, Veronika pedig legalább három számmal tűnik kerekebbnek, mint amikor beköltözött.  “Ühh Veronika is jól meghízott, mikor alulról ment rajta fel a kamera, azt hittem, Eszter mutatják" - írta az egyik kommentelő, miután Veronikát táncolni látta. Seherezádé még tartja magát, ahogy Ügyvédnő Eszter is - bár ő eleve kerek idomokkal költözött a villába.

VV Péter hasat növesztett, VV Gergőnek tokája lett

Ön szerint a VV5 játékosai közül ki hízott a legtöbbet?

A villafiúk sem maradnak ki a körből, Szépfiú Csabán kívül mindegyikük hízott. VV Péter már a beköltözésekor sem volt délceg legény, mostanra azonban akkora hasat növesztett, hogy az néha kibuggyan az ingből, ha ül a kanapén. VV Gergő is behízta a fejét, az állánál kevésbé látszik az arcéle, akárcsak VV Attilának, benne viszont legalább megvan a szándék a fogyásra. A villalakó közül egyedül Csaba sportol, és mivel rendszeresen használja a futógépet, nem szedett fel pluszkilókat. A Sebestyén Balázs által a Villa MagdiAnyusának becézett VV Fecó sem hízott az elmúlt két hónapban.

A valóvilágosok önszorgalomból szinte semennyit nem mozognak a 80 négyzetméteres területen; felkelnek, esznek, fekszenek, aztán ülnek a kanapén, vagy az emésztést segítendő cigiznek a teraszon, persze, ülve - legalábbis erre következtet az ember az összefoglalókat látva. A Való világ 4 játékosai, Szandika, Éva, Olivér, Gigi és a többiek összesen 13 kilót híztak, de többen fogytak a feszültségtől, Gigi és Jerzy súlya például cívódásaik miatt később csökkent, de nem eleget: még így is VV Jerzy hízott a legtöbbet, majdnem 10 kilóval nehezebben távozott a villából, mint mikor beköltözött.