Régen minden jobb volt: a Való világ előző szériájának szereplői gyönyörű sértéseket vágtak egymás fejéhez. Az aktuális eresztés játékosai nem ilyen választékosak, de ők legalább tudnak gúnydalt költeni.

„Te egy pete vagy” – mondta (a balhé 2:10 körül kezdődik) annak idején VV(4) Olivér Évának, ami az egyik legszebb sértés volt a magyar valóságshow-k történetében. A VV5-ösök igyekeznek felzárkózni hozzájuk, de korántsem olyan találékonyak.

Kinga: WTF???

A klasszikus agyatlan vagdalkozás legeredményesebb gyakorlója: önmagának is ellentmondva savazza leginkább Attilát. Az alábbi párbeszéd arról szólt, hogy ha csak egyikük szüleit lehet meglátogatni, akkor Kinga inkább nem megy a sajátjaihoz, mert Attilával nem.

– Tudod, hogy fogod szégyellni magad ezért?
– Én fogom szégyellni magam? Téged szégyellnélek előttük!
– Tehát akkor nem megyünk a szüleidhez.
– Olyan bunkó vagy! Akkora paraszt vagy bazmeg!

Vera: buta, buta, buta

„Annyi eszed van, mint egy apró egérnek” – hangzott Vera első komolyabb sértése a VV5-ben, a nem túl okos, viszont buta Dyának. Minden eddigi próbálkozását felülírta azonban a Veronika ellen folytatott hadjárat, amelyben minden résztvevőt lebutázott. Neki ez megy. „Nagyon buta vagy, iszonyatosan buta vagy" – közölte a vérszájúval, illetve „Attila, te is próbáld megérteni a pici kis agyaddal". A Megsemmisítő Közlések Királynője leszögezte továbbá: „Senki ne nézzen itt bent úgy, hogy én egy Veronikára vagyok féltékeny", majd az emlegetett szamarat szólította meg: „Te nekem előre köszönjél, jól van?". Mémet érzünk, effélét.

Attila – Péter: Végre, hogy kiestél, Shadi

A legutóbbi párbaj eredménye teljesen felvillanyozta az ármánynok duót: Lángoló Attila nemcsak, hogy élő adásban majmozta le Shadit, de egy dalt is költöttek örömükben. Úgy látszik tehát, hogy ők az élővilágból merítenek ihletet: a maki mellett a tetű és a kullancs is felmerül.

Gergő: a tahó

Senki sem sorjáztat ilyen sebességgel ennyire alpári szitkokat, mint Dukai Regina öccse. Az alábbi videón éppen (ex)csaját, Hülyén Röhögő Seherezádét szidja, aki kitűnő érzékkel provokálja. A negyedik percnél száll el a férfi agya, íme, egy kis ízelítő: „Tanulj meg beszélni, te szerencsétlen! Hagyd abba, a kurva nénikédet most már. A faszom kivan veled most már. Ostoba kurva vagy, nem érdekelsz, mész a faszomba. Leszarom a fejedet vastagon, sőt. Idióta picsa vagy. Velem egy szarrágó ne ugasson így". De azért ne aggódjanak, már egymásra találtak. Megint.

Veronika: a női Gergő

„Takarodj a picsába, baszdmeg, te normális vagy?" – érdeklődött Veronika jellegtelenül, de annál agresszívabban Halálos Tekintetű Annamáriától. Utána sem mondott érdekesebbeket („Te a Crist hozod nekem fel, vagy ilyen undorító mocsok baszdmeg?"), de a cicaharccal kombinált sértegetések miatt mindenképpen megéri megnézni az alábbi videót is.