A villalakókban nagyon bizsereghet valami, mert ember még ennyi bomborítást és pucsítást nem látott húsz négyzetméteren. A mindennapjaikat ordenáré kuplerájban élő tizennégy fő zöme nemrég hangot adott annak, hogy VV Dya társaságát aligha igénylik, ezt a címzett - miután megpróbált átmenni egy csukott ajtón - hasonfekve zokogással körített pucsítással nyugtázta. Barátnője, Brutális Homlokú Kinga részvétből miniszoknyában nagyterpesztett, esetleg még neonreklámok kihelyezését javasoljuk köldök alá, "ide lőjetek" szöveggel.

(Nem ide kapcsolódik, de Bongos Péter, Merevszűz Bandika és Farkas Cristofel csapatot alkotott Könyvesház-fiúk néven, az indoklás szerint azért, mert a villában egy könyv sincsen. Ennyi erővel lehetnének fűnyíró-, koponyaröntgen-vagy agysejt-fiúk is.)

A következő ivarszerv-bemutató annak kapcsán zajlott, hogy a lakóknak szórakoztató produkciókat kellett bemutatni, csoportosan. Eleinte úgy tűnt, hogy a VV Attila, Fecó, Állítólag Okos Veronika, Kinga és Csaba alkotta trupp előadását - gyászhuszároknak öltözve énekeltek, Veronika néha rángott, de amúgy szebben nyomták, mint Korda György Tasnádi Péter honlapján - semmi sem múlhatja alul, de tévednünk kellett: VV Gergő maga köré gyűjtötte a vállalhatóbb küllemű nőket, így Szenvedélyes Seherezádé, Amazon Melinda, Pláza Dya és Érzékeny Vera Charlie négy (tudjuk, hogy három volt) angyalát képezte körülötte. A műleszbizéssel és dörgölőzéssel sokkoló műsorhoz beöltöztek, mint egyszeri hostess az első dubajozáshoz, komolyan vártuk, hogy valaki megpocsíkolja őket az első erre alkalmas felületen. Sajnos nem

További fülledtség volt észlelhető Halálos Tekintetű Annamária és Bongos Péter randevúján, amelyen kiderült, a nő nem csak úgy vonzódik a nála uszkve másfél méterrel alacsonyabb Péterhez. Annamária szilikonpántjai nem vágtak úgy a vállába, mint Péter elevenébe a felvetés, hiszen nem sokkal azelőtt fejtette ki neki, hogy számára a villában Annamária az egyetlen potenciális szellemi-lelki partner.

"Kívánom a közelségedet, aztán eltűnök. Csak így tudom féken tartani magam. De ne aggódj, tudom, hogy ez reménytelen" - mondott le a hempergés gondolatáról a nő, mire partnere kijelentette, imádja őt. (Ezúton jeleznénk igényünket egy Való Világ-spinoffra, amelyben Halálos Tekintetű Annamária másfél órán keresztül szigorúan néz különböző helyszíneken.)

Már majdnem belefulladtunk a tizennégy ember különböző szexuális frusztrációjába, de hálistennek Biggyesztős Veronika kitalálta, hogy jól megtréfálja Cristofelt, vagy úgy tesz, mintha bejönne neki. Az asztalnál lebonyolított huncutkodás annyival összefoglalható, hogy Veronika felváltva igazgatta meg egyes testrészeit, mire Christofelnek sem kellett több, bebútorozott az intimszobába.

Veronika nem hagyta megmászni magát, no nem azért, mert szemérmes, inkább ő lovagolta meg hálótársát - tűsarkúban -, aki orvul lehúzta a bugyiját. Nyugalom, aztán visszakerült rá. Itt sem volt dugás, de legalább tapiztak. Dugás meg még lehet.