A hírek szerint a Vasas focistájával, Papizsanszkij Arturral kavar Muri Enikő, megnéztük, milyen a talán-fiúja. Papizsanszkijról kiderült, hogy keményen építi az imidzsét, saját maga menedzseli a rajongói klubját, amelynek összesen 29 tagja van.

Hétfőn derült ki, hogy az X-Faktor egyik versenyzője, Muri Enikő egyre közelebb kerül a Vasas focicsapatának védőjéhez, Papizsanszkij Arturhoz. A játékosnak sérülése miatt most van is ideje az udvarlásra, amiből hivatalosan még nem lett kapcsolat, de egy Vasas-közeli férfi már a játékos barátnőjeként emlegette Murit a Velvetnek.

Bár a kijevi születésű Papizsanszkij Artur nem kívánt megnyilvánulni legújabb hódításával kapcsolatban, profi focistaként hagyott maga után annyi nyomot, hogy ki lehessen következtetni, ki is ő. Papizsanszkij jelenleg a Vasas focicsapatának védője, de pályafutását Nyíregyházán kezdte, amit egy másfél éves újpesti kitérő követett.

Brazíliában is próbálkozott

Már 16 évesen úgy érezte, kinőtte a magyar futballközeget, ezért eligazolt a nyilván baromi kevés hazai születésű focistát kinevelő Brazíliába, ahol egy év után még focizott egy rövidet Spanyolországban és az olasz harmadosztályban is. Itt sérülések hátráltatták, de Papizsanszkij nem adta fel, visszatért Magyarországra a Barcs csapatához, ahol az NBII után a székesfehérvári Videotonhoz szerződött, de ott is csak a második csapatig vitte. 2011 óta Angyalföld büszkeségénél, a Vasasnál játszik, de sérülés miatt idén már nem léphet pályára.

Már 29-en rajonganak érte

A focista idő közben nagyon tudatosan építi fel saját imidzsét, hiszen már Facebookon is elválasztja privát ismerőseit csapatának híresen nagy létszámú szurkolótáborától. Privát bemutatkozásából kiderül, hogy kedvenc idézete saját magától származik: “Soha ne dobd el egyéniségedet csak azért, hogy többen szeressenek...!!” Az nem tisztázott, kié a szintén idézetei között szereplő “Sziasztok :) CSAK barátokat és azokat jelölök vissza akiket SZEMÉLYESEN is ismerek!!! JUST FOR FRIENDS!!! Köszönöm :)” mondat, de erős a gyanú, hogy ezt is saját kútfőből sikerült összehozni. Papizsanszkij szerkeszti a saját rajongói oldalát is, aminek alapján a cikk írásakor már 29 ember él-hal a 191 centis játékosért, az sajnos nem derül ki ebből, közük van-e Muri Enikő.

A sportoló még ennél is mélyebbre merült a webkettőben, mivel van ritkán frissülő Twittere is , ahol olyan életbölcsességeket osztott meg a világgal szeptember óta, hogy nem szabad a tömegnek megfelelni, és hogy elég jó dolog a Twitter. Oldalára kitette Muri legutóbbi fellépését is, úgyhogy tényleg esélyesnek tűnik, hogy nekünk is lesz végre saját Beckham-házaspárunk.