A Való világ hétfő esti összefoglalójának végén bejátszották a Showder Klub promóját. Ebben Aranyosi Péter humorista Oláh Ibolya leszbikusságával viccelődött: arra volt kíváncsi, ki szagolja alulról Ibolyát. Bár a beharangozót erre építették a szerkesztők, adásba már nem került mindez. Oláh Ibolya nem tesz jogi lépéseket, ügyvédje szerint az énekesnő álláspontja az, hogy közszereplőként tűrnie kell, ha a nemi indentitásával viccelődnek.

"Engem azért nagyon érdekelne, ki szagolja alulról Ibolyát" – mondta Aranyosi Péter stand-upos a Showder Klub hétfő esti promójában. A Való világ után leadott pár másodperces promó – amit itt megnézhet –  Oláh Ibolyáról szólt, azonban a 49 perces adásból eltűnt a 'buzizás'.

"Ő férfiként szeret" – ezzel kezdődik a videó, majd az alulról szagolós, poénnak szánt mondat következik. Mivel rövid bevágásról van szó, feltehetően ez hosszabb 'poénkodás' volt, amit csak azok tudnak pontosan, akik jegyet vásároltak, és végignézték a műsort. A személyeskedést végül kivágták a műsor szerkesztői, és nem került műsorba, Csak azok láthatták Aranyosi beszólását, akik nézték a Való világ hétfő esti összefoglalóját.

"Tudok az esetről, beszámoltak róla. Egyeztettem Ibolyával. Neki közszereplőként többet kell tűrnie, mint egy átlagos embernek, ezt ő tudja. Ennek van pozitív és negatív kihatása is. Az, hogy a nemi orientációjával valaki így viccelődik, ízléstelennek tartom, de minősítse azt, aki ilyet csinál. Az ügyben nem teszünk konkrét jogi lépéseket" – nyilatkozta a Velvetnek Dr. Ruttner György, Oláh Ibolya képviselője, akinek közvetítésével az énekesnő coming outolt.

Nem ez az első eset, hogy a Showder humoristái rossz viccel próbálkoznak. Kovács András Péter az autistákkal viccelődött, pejoratív értelemben használta az autista kifejezést, a félkegyelmű barom szinonimájaként. Utólag elnézést kért mindenkitől, és részt vállalt egy jótékonysági rendezvény népszerűsítésében, mely a mozgássérült emberek mindennapjait igyekszik megkönnyíteni.

Nem magyar sajátosság bármilyen kisebbségen viccelődni. Nincs olyan humorista, aki ne venné elő időnként a melegeket. Eddie Murphy, amíg stand upos volt, mindenkit megszólt, és nem egyszer alakított már homoszexuálist is a filmjeiben. Eddie Izzard munkássága gyakorlatilag erre épül, ahogy Sacha Baron Cohené is – Ali G-ként és Brünóként is számtalanszor viccelődik a melegekkel. Azonban az ő poénkodásuk és a hazai humoristák viccei között van különbség: általában ügyelnek arra, hogy ne egy bizonyos személyről szóljon. Az alábbi videóban Sacha Baron Cohen Ali G-ként a XX. század legfontosabb nyelvészével, Noam Chomsky-val beszélget. Chomsky azt mondja, ha valaki két nyelvet beszél, az "bilingual", mire Ali G azt kérdezi, hogy az olyan, mintha fiúval is és lánnyal is lenne?