A Belevalóban leadott felvétel tanúsága szerint az ügyvédnő magához nyúlt, miközben a Dukai gyerek aludt mellette, de az Alfahím se volt tétlen, ő a vécében verte ki a farkát. A korábbi Valóvilág szériában Olivér és Alekosz volt aktív maszturbálásban, Szandika pedig Anikó ujjait részesítette kegyben. Zsuzsi ugyan méretes műbránert vitt be magával, de mint mondta, nem volt ideje használni, mert kizárták a játékból.

Hogyan élik meg a villalakók a benti létet szex nélkül – ez volt az Eszternek és Gergőnek szegezett kérdés Kingától egy újabb feladat keretén belül, amit természetesen nem adott le a csatorna az esti, 16-os karikás adás alatt, hanem a Belevalóban foglalkoztak a témával.

Gergő is rárántott

"Rendelünk szivacsot, hogy műpinát csináljunk belőle és flakonokból" – jelentette ki Dukai Regina öccse, az ügyvédnő részéről pedig kiderült, hogy kacérkodik a zuhanyrózsa adta örömök gondolatával. Eszter azt is bevallotta, hogy hálótársa, Gergő mellett már egyszer el is kezdte a maszturbálást, de valaki benyitott, megzavarta a tevékenységben, így nem tudta befejezni a dolgot.

A bejátszás szerint a sittes sem tétlenkedik, bár saját bevallása szerint még csak tervezte, hogy megfogja a farkát és több percen keresztül el sem engedi, a Belevalóban benyomtak a nézőknek egy pár másodperces jelenetet, amikor az Alfahímként bejutott (Attila részéről viszont csak Analfahímként emlegetett) játékos ráránt a vécében, majd megtörli a pöcsét.

A sorstársak

Szakember szerint egyébként teljesen természetes, hogy a lakók nagyon nehezen bírják szex nélkül, és olykor örömöt szereznek maguknak. Tette ezt korábban Olivér is, akire poénból rányitott Szandika, utóbbi meg a paplan alatt bizdergáltatta magát barátnőjével, Anikóval. A hírek szerint Alekosz napi háromszor is kiverte magának.

A valóságshowban bekövetkező nélkülözésre mégis az annak idején narancsdobálás miatt kizárt játékos, Zsuzsi készült fel a legjobban, aki már a beköltözéskor azzal verte ki a biztosítékot, hogy egy vibrátort vitt be magával: "Tisztában voltam persze azzal is, hogy ez polgárpukkasztó lesz, de igen, gondoltam arra is, hogy fel kell készülnöm egy olyan lehetőségre is, hogy esetleg hat hónapig leszek bezárva és nem találok magamnak olyan pasit, akivel szexelni tudok" - magyarázta a Velvetnek a playmate. "A vibrátorok használatára egyébként nem került sor, mivel mindössze 12 napig voltam a villában. Ha mégis megtörtént volna a maszturbálás, azt biztosan nem élőben nyomtam volna, hanem a takaró alatt - a kamerák ugyanis nagyon feszélyeztek volna".