A Való Világ 4 játékosai bár egytől egyig fontosnak tartják a szexet, lassan három hónapja nem csinálják. A szexuálpszichológus a Velvetnek azt nyilatkozta, nem tudja elképzelni, hogy a valóságshow-ban szereplők a szexualitás minden megnyilvánulása nélkül éljenek.

VV Gombi heti négyszer, VV László heti 2-5-ször, Szandika nonstop, Alekosz, ha van kivel, minden nap, VV Éva heti nyolcszor – ennek ellenére a pasija nem feküdt le vele a Villában – szexel a való életben, a VV-s adatlapok szerint. Azonban már egyikük sem csinálta 88 napja.

Szandika Bécire hajt majd Sanyi szerint

A játékosok adatlapja szerint a legtöbbjüknek nagyon fontos a szex, Szandika adatlapján az áll, nonstop szexel. Ehhez képest a szilikonszájú lány hónapok óta szüziesen él. A Bors információi szerint szerda reggel Szandika a kameráknak vallott szerelmet, és elalvás előtt azt mondta, legszívesebben kimenne a tükörablakok mögé egy percre, csak hogy egy operatőrrel találkozzon. A Rúdtáncosokkal Suttogó Sanyi szerint a punciszájúnak az ötödik párbaj győztese, Béci lesz a célpontja. "Szerintem férfiként kizárólag Bécihez közelít majd leginkább, aki domináns fazon. Szandi pedig szereti az alfahímeket” – mondta a magazinnak Sanyi.

Negyedóránként gondol az ember a szexre

A Velvet Molnár Tamás szexuálpszichológust kérdezte meg arról, meddig és hogyan lehet bírni szex nélkül, elzárt körülmények között. “Az ember átlagosan negyedóránként gondol a szexre, azaz van valamilyen kimondottan erotikus, szexuális jellegű érzete, gondolata, asszociációja: erotikus mosoly, flört, ez mind szex. A Való Világ Villában mesterséges körülmények között élnek, minden, még a WC is be van kamerázva. Feltehető az, hogy ilyen körülmények között könnyítenek magukon esetleg egymáson. Nagy valószínűséggel ez van, azt nem tudom elképzelni ilyen fiatalokról, hogy a szexualitás minden megnyilvánulása nélkül éljenek. Hogy nem közösülnek, azt elképzelhetőnek tartom, de nem tartom természetesnek” – nyilatkozta Molnár Tamás szexuálpszichológus.

Nem csak a szexhiány miatt veszekednek és hisztiznek a játékosok

A Velvet arról is megkérdezte a szakértőt, okozhatja-e a Villában az állandósult hisztiket és veszekedéseket a szexhiány, ami VV Olivér szerint központi probléma. “Mindent nem lehet a szexre fogni. Lehet hisztis az ember úgyis, hogy jól kiszexelte magát. Önmagában csak attól, hogy be vagyok zárva, és minden nap ugyanazt az öt arcot látom, nem tudok kimozdulni, nem káromkodom ki magam az úttesten, mert valaki nem adta meg az elsőbbséget, attól is lehetek agresszív és kibírhatatlan. Ezek egyike sincs meg a Villában. A feszültségüket nem tudják kezelni a játékosok. Kirobbannak, vagy felvesznek egy arrogáns magatartást, ami miatt nem lehet normálisan kommunikálni velük” – mondta a szexuálpszichológus.

A biológia diktál

A szakértő hangsúlyozta, hogy az emberi szervezetben természetesen a biológiai tényező is fontos szerepet kap. A férfiaknak az állandó ondótermelődés, mirigytermelődés 2-3 hetente változik, akár akarják, akár nem. “A nőknél a havi ciklus van nagy hatással a szexuális vágyra, a legtöbben a ciklus utolsó 2-3 napján nagyon-nagyon beindulnak. Nőknél sokkal inkább a hangulati-érzelmi állapotuktól, párkapcsolati helyzetüktől függ, hogy a meglévő szexuális vágyukat hogyan élik meg" – tette hozzá Molnár Tamás szexuálpszichológus.

Nem elzárt környezetben is előfordul, hogy az ember éppen nem él rendszeres nemi életet, mert például egyedülálló. Molnár Tamás szexuálpszichológus szerint egyénfüggő, ki mennyire sodródik egyéjszakás kalandokba, véleménye szerint hosszú távon sem elzárva, sem a való életben nem természetes az önmegtartóztatás.