A címlap után megérkeztek a belső hasábokra szánt fotók is a Marilyn Monroe-ként meztelenkedő hírességről, aki csúnyáját valóban nem mutatja meg, de a melle és a feneke komoly szerephez jut. A kiszivárogtatás miatt egyébként már a jövő héten megjelenik a magazin, amiből sok ezer példánnyal többet nyomtattak az óriási kereslet reményében.

Pár nappal ezelőtt a Facebookra felkerült a Playboy januári/februári számának címlapja, amelynek ugyebár Lindsay Lohan a főszereplője, pénteken pedig maga a fotósorozat is kiszivárgott a csak mellet és segget mutató színésznőről.

A magazin elég sok pénzt ölt abba, hogy a problémás híresség levetkőzzön nekik: ha minden igaz, közel egymillió dollárt fizettek neki, ráadásul sok ezer példánnyal többet nyomtattak ebből a lapszámból, hogy kielégítsék majd az igényeket - írja a TMZ. A hivatalos közlemény szerint bárki is tette fel az internetre a képeket, nem volt rá engedélye, ugyanis csak december tizenötödike után akartak kedvcsinálóként pár képet és információt közzétenni a magazinból. Hugh Hefner a Twitter-oldalán mindenesetre azt írja, hogy a nagy érdeklődés (és a kiszivárogtatás) miatt online már elérhetőek a képek, és a jövő héten már az újságosoknál is kapható lesz a magazin, ami persze remek karácsonyi ajándék lehet a férfiaknak.

Mellben és fenékben erős

Ami a fotókat illeti, a magazinban klasszikus szépségként, vadócként, filmes szirénként definiált celeb tényleg nem mutatja meg a csúnyáját, de mellben, fenékben, Marilyn Monroe utánérzésben és vörös drapériában nincs hiány. A színésznőre egyébként rá sem lehet ismerni a bizonyára alaposan retusált képeken. (Összehasonlításképpen itt egy kép, amely az egyik szünetben készült!)

Lindsay Lohan természetesen nyilatkozott is a magazinnak, az egyik fotó mellett olvasható is pár mondat tőle. Állítása szerint a szex, a szexualitás természetes dolog, és a férfiak által uralt világban nagyon fontos, hogy egy nő ismerje a testét, hiszen így sokkal nagyobb lesz az önbizalma. "Ez az én véleményem, nem kell velem egyetérteni" - tette hozzá Lohan, aki szerint persze mindenki felelős a tetteiért. "Visszagondolva a történtekre, jobban kellett volna hallgatnom azokra az emberekre, akiket csodáltam. Sajnos 18 és 19 évesen nagyon makacs voltam. Megtanultam, hogy az idő múlása sokkal gyorsabb, mint azt gondoltam volna, és mivel csak egyszer élünk, tanulnunk kell a hibáinkból" - nyilatkozta a látszólag nagyon bölcs híresség.

Októberben az a hír járta, hogy a színésznővel hosszasan alkudozott a magazin, mert ő jóval többet szeretett volna kérni pucér képeiért, mint amit ajánlottak neki. Maga a fotózás, amelyen a húga is jelent volt, két napig tartott, és hiába vetkőzött már korábban is Marilyn Monroe-ként, nagyon elfáradhatott, mert aztán volt egy kis összetűzése a garázsajtóval. November elején Lindsay Lohan anyja, Dina annyit előzetesként elárult, hogy a gyermeke bizony nem mutat meg mindent: “Ízlésesek lesznek a képek. Lindsay állt már a Ford Models kamerái előtt, még  amikor kislány volt, úgyhogy tudja, hogyan kell ezt csinálni”. Az eredeti tervek szerint a híresség Ellen DeGeneres műsorában mutatta volna be a képeket. Lindsay Lohan egyébként jelenleg Hawaii-on piheni ki az elmúlt időszak fáradalmait, mert a felügyelőtisztje volt olyan jó fej, és elengedte.