Olvasóink nemrég úgy ítélkeztek, hogy Ryan Gosling a legjobb 40 alatti pasi Hollywoodban. Most keressük a legtetszetősebb 40 feletti, még aktív színészférfit. Segítsen megtalálni!

Olvasóinkat múltkor már megkérdeztük, hogy kit tartanak a legjobb pasinak Hollywoodban, akkor azonban akkora volt a mezőny, hogy kénytelenek voltunk korhatárt szabni, és csak a negyven évnél fiatalabbak kerültek a válogatásba. Akkor Ryan Gosling volt a befutó, így ő fog megmérkőzni azzal a negyven évnél idősebb színésszel, akit most veterán topcsávónak választanak. Válasszák meg!

Hugh Jackman

A 43 éves Jackman csilliárdnyi filmben szerepelt már, ám minderről aligha emlékezik meg olyan szívesen, mint arról, hogy mi mennyit írtunk róla az utóbbi néhány évben. Például, hogy nálunk forgat a szép vádlijával, vagy hogy a tengerparton tornázik, esetleg hogy ő a legszexibb férfi a földön, és kábé húsz éve boldog házas. Jó pasi, na.

Gerard Butler

A 42 éves színész egyik legemlékezetesebb alakítását a 300-ban nyújtotta, de más szerepek kedvéért is képes keményen dolgozni: ha kell, pálcikává fogy. A legjobban viszont akkor néz ki, ha viszket az oldala. Csak vigyázni kell vele: nem képes egy rendes párkapcsolatra, mivel nem szívesen telefonál.

Brad Pitt

Angelina Jolie pasija, mellesleg kitűnő színész és kényeztetős apa – így is lehet tekinteni Brad Pittre, meg úgy is, hogy ő Hollywood egyik, ha nem a legjobb pasija. Egyébként 47 éves, rendez, filmezik, utazgat a világban, és övé a világ egyik legjobb nője, bejött neki az élet. Mellesleg jobban néz ki, mint valaha.

George Clooney

A kereken 50 éves színész őrületes mennyiségű filmben (és persze a Vészhelyzetben is) játszott, kivétel nélkül sármőröket. És hát őt elnézve nem is kasztingolták rosszul. A világ legszebb nőivel jár, most éppen Stacy Keiblerrel,  aktív társasági életet él, és még fülmelegítőben sem nevetséges.

Joseph Fiennes

A 41 éves színész kitűnően tud kosztümös filmekben szomorúan nézni távoli égtájak felé. Egyszer már szerepelt a kockahas blogban bátyjával, Ralph-fel is, egyébként legutóbb azért írhattunk róla, mert nem tudta eldönteni, minek nevezze a lányát.

Antonio Banderas

Az 51 éves színész egy időben minden amerikai film latinlavörje volt, mostanában inkább más fazonokat alakít, vagy nagyszemű rajzfilmmacskáknak kölcsönzi a hangját. Neje Melanie Griffith, aki már nem gyógyszerfüggő, viszont nem is szexelnek. Talán emiatt is érzi, hogy az emberiség a végnapjait éli.

Jeffrey Dean Morgan

A 45 éves színész eleinte főleg sorozatokban játszott, ritkán állandó, inkább epizódszerepeket (a Vészhelyzetben tűzoltó volt, a Grace Klinikában halódó szerelmes) kapott. Aztán végre felfigyeltek rá. Amúgy neki is van barátnője, sőt, gyereke is. És bár lehet, hogy csalásnak minősül, de róla kénytelenek voltunk fotó helyett videót betenni. Tisztelt Morgan úr, legyen szíves beszélni. Sokat. Esetleg verseket felolvasni.

Szóval?

Keressük tehát azt a hollywoodi, negyven év feletti férfiikont, aki összemérhetné erejét Ryan Goslinggal, hogy végül kiderüljön, ki a legjobb pasi a színészparadicsomban. Ezúttal csak hét jelölt közül kell választani, ami igazán nem sok.

Update: a szavazást lezártuk, a győztes: Hugh Jackman. Köszönjük a részvételt!