Stephanie Seymour exmodell Saint-Barthélemyn úszkált, edzett, és megmutatta, milyen egy 43 éves, négygyerekes, igazi nő teste. Baromi jó.

Stephanie Seymour idén már másodszorra ment Saint-Barthélemyre vakációzni. Legutóbb januárban volt, készült is róla néhány átlagos fotó, amelyek nyomán fel is hördült a világsajtó, hogy hogy néz már ki. Seymour el is keseredett, fia nyugtatgatta.

A Daily Mail egy korábbi nyilatkozatát idézve rávilágított: Seymouron körülbelül négy és fél kiló fölösleg volt, emiatt is kellemetlenül érezte magát – de ennek fényében kicsit indokolatlannak érezzük a támadásokat. Mindenesetre mostanra fogyott is, előbarnult. Az alábbi kép azt mutatja be, milyen volt, amikor támadták – ha rákattint, megnézheti, milyen most.

Honnan lehet őt ismerni?

A modell főleg arról ismeretes, hogy Axl Rose exnője, ő szerepel a November Rain és a Don't Cry klipjében is. Amúgy sikeres modell volt, sokszor szerepelt a Sports Illustrated bikinis kiadásában, néhány éve pedig a Sisley arca lett. Szerepelt a Victoria's Secret kampányaiban és a GAP-nek is modellkedett, sőt, a Playboy-szereplést sem úszta meg.

Egyébként házas, férje Peter Brant milliárdos. Négy gyereke van, egyik az előző férjétől, Tommy Andrews gitárostól. És csak a biztonság, illetve a kritikusok kedvéért megmutatnánk, hogyan néztek ki Axl Rose-zal régen – igen, ezt a fenti klipből haraptuk ki.

És íme két 2011-es kép mindkettejükről (a zenészről készült a frissebb).