Egyre vizuálisabb naplót vezet a legtöbb híresség Twitteren, aminek mindenki csak örülhet. Boldogan mutatják be fotóikon a gyerekeiket, farsangi jelmezüket, életük furcsa, szórakoztató, fontos pillanatait. Kedvenceinkből válogattunk.

Idén sokszor úgy éreztük, sport lett abból, hogy az egyes hírességek minél érdekesebb, szórakoztatóbb képeket töltsenek fel Twitterre, aminek persze csak örültünk. Kezdve attól, hogy az idei egyik nagy újdonság, hogy a hírességek a méregdrágán árult címlapfotók helyett a saját honlapjaikon mutatják meg a gyerekeiket, odáig, hogy a vetkőzés is kezd szép lassan dimenziót váltani.

Aztán voltak olyanok, akik egymagukban elismerést érdemelnek. Mint például Adrianne Curry, aki egy viszonylag elfeledett modell, de a Twitternek köszönhetően idén elképesztő tempóban sikerült növelnie az ismertségét. Curry meglehetősen egyszerű módszert választott, állandóan nagyon kihívó, ribancos képeket posztol magáról. Hasonló eszközökkel Ice-T felesége, Coco T vígan szinten tartja magát.

Minden magyar fotó is külön élmény volt. Legyen szó akár arról, amikor SP megfogta valaki mellét , vagy arról, hogy Polgár Krisztát Horvátországban fotózták meglehetősen kevés ruhában.

A kedvenceink viszont azok a képek, amelyeken valami szokatlan, szórakoztató helyzet van. Például Bar Refaeli a modellszerepből kibújva talpig iszappakolásban, Jessica Simpson a vécén ülve, ahol nem ér le a lába, a plankingoló Hugh Hefner, vagy Miley Cyrus apjának UFO-ja.