Sok híresség lemond a magazinok által felkínált dollármilliókról. ha éppen gyerekük születik, és inkább ingyen mutatja meg a világnak fiát/lányát. A bátrabbak szoptatós képet közölnek, mint Miranda Kerr, és vannak olyanok is, akik csak úgy ontják az újabb fotókat, mint a Beckham-házaspár.

Már megszoktuk, hogy a hírességek igen súlyos összegekért árulják az első fotókat nemrég született gyermekeikről, a lapok pedig készségesen kifizetnek akár dollármilliókat is a képekért. Persze vannak hírességek, akik nem akarnak keresni a boldogságukkal, ingyen és bérmentve osztják meg a közzel a legújabb családtagról készült képeket a Twitter-, esetleg Facebook-oldalukon, amit bárki elérhet, aki internetet használ. A Beckham-família is lázas fotózásba kezdett a negyedik gyermek megszületése után, és ennek örömére az elmúlt egy évből csokorba gyűjtöttük a twitteres, facebookos celebbaba-fotókat.

David és Victoria Beckham: Harper Seven

A házaspár három fiú után már nagyon szerette volna, ha a legújabb családtag lány lesz. Nos, kívánságuk teljesült, július 10-én megszületett Harper Seven. Victoria Beckham természetesen nagyon boldog, egyenesen szerelmes lányába, akiről születése után két fotót is megosztottak a világgal a büszke szülők, és David Beckham még a világrajötte előtt is készített róla, pontosabban anyja gömbölyödő hasáról képet. A Spice Girls egykori énekesnője megígérte, hogy ő bizony nem meztelenkedik terhesen egyetlen magazinnak sem, így maradt a házi művészfotó.

267615 10150233225746571 84218631570 7603002 4988776 n

Neil Patrick Harris és David Burka: Harper Grace és Gideon Scott

A színész és barátja, David Burka a Twitteren jelentette be, hogy szülők lettek, és persze nemcsak a jó hírt közölték ilyen módon, hanem később a gyerekekről is pakoltak fel képet. A pár természetesen béranya segítségével vállalt gyermeket, és saját bevallásuk szerint nem is tudják, hogy melyikük a biológiai apja Harper Grace-nek illetve Gideon Scottnak. Amellett, hogy szülők lettek, hamarosan hivatalosan is összekötik az életüket, ugyanis öt évvel azután, hogy eljegyezték egymást, végre legális a melegek házassága New Yorkban, így a lakhelyükön házasodhatnak.

Miranda Kerr és Orlando Bloom: Flynn Christopher

A modell és a színész fia januárban született, és Kerrék egy ideig nem igazán tudták kitalálni, mégis milyen nevet adjanak gyermeküknek. Végül megszületett a döntés, és ennek örömére egy szoptatós kép is felkerült az internetre, amit egy újabb ilyen tematikájú felvétel követett. Persze nem meglepő, hogy Miranda Kerr kicsit merészebb a többieknél, hiszen ő hivatalból is szívesen mutat meg többet magából. „Nagyon boldogok vagyunk, és élvezzük a családi élet minden percét. Flynn a mi napsugarunk!” – nyilatkozta az ausztrál modell, aki állítása szerint azt hitte szülés közben, hogy meghal.

Alanis Morissette és Mario Souleye Treadway: Ever Imre

A kanadai énekesnő tavaly augusztusban jelentette be, hogy várandós, majd pár hónappal később kiderült, hogy fia lesz. Karácsony első napján meg is született Alanis Morissette és Mario Souleye Treadway közös gyermeke, Ever Imre. Két hónappal később pedig az egész világnak megmutatták a „boldog meglepetést” egy, a Twitteren megosztott fotó segítségével. Röviddel később a híresség a Facebook oldalán arról áradozott, hogy mennyire csodás dolog az anyaság: „Ever kinyitott egy ajtót a szívemben, amit már évek óta tisztogatok, arra várva, hogy végre valakit ennyire szerethessek.”

Jamie és Juliette Oliver: Buddy Bear Maurice

Az ismert brit séf és neje fordított helyzetben volt, mint a Beckham házaspár: nekik ugyanis első három gyermekük mind lány, és nyilvánvalóan nagyon szerettek volna egy fiút is. Nos, nekik is érdemes volt próbálkozniuk, tavaly szeptemberben megszületett Buddy Bear Maurice, akiről pár perccel születése után már készített is egy fotót a büszke apa, hogy legyen egy felvétel, amit megoszthat a Twitteren. "Kisfiú, srácok!!! Ledöbbentem, mindannyian nagyon boldogok vagyunk, az anyuka csodálatos volt, mindketten jól vannak és boldogok" – örvendezett Jamie Oliver.

 

Dannii Minogue és Kris Smith: Ethan Edward

Az énekesnő és rögbijátékos férjének 2010 júliusában született meg első közös gyermeke, Ethan Edward. Kylie Minogue húga szintén nem akart pénzt kérni gyermeke első nyilvános fotójáért, és a Twittert használta fel arra, hogy bemutassa a világnak, milyen aranyos fiút hoztak össze. A legszebb ausztrál celebnő később kijelentette, hogy szívesen szülne még egyszer, mert annyira tetszik neki az anyaság.

Ki a legfotogénebb Twitter-baba?

Bizonyos szempontból kegyetlen dolog azt kérni, hogy gyerekeket rangsoroljanak, de most mégis ez a feladat vár az olvasóinkra. Vajon a láthatóan mindig éhes Flynn Christopher, a művészien fotózott Harper Seven vagy a szülés után azonnal pózoló Buddy Bear Maurice rendelkezik a nagyobb cukiságfaktorral?