Bár Magyarországon a spekuláció ördögtől való dolognak számít, hiszen mi, szittyák szeretünk úgy élni, mintha nem lenne holnap, azért év végén szokás elgondolkozni azon, hogy mi fog változni. Szerencsére vannak nekünk jósaink, akik a tavalyi évhez hasonlóan hihetetlen magabiztossággal mondták el, mi lesz 2012-ben.

Annyit előre elárulhatunk, hogy a 2012-es esztendőre leginkább a szar szó jellemző az előrejelzések szerint, pedig a maják minden erőlködése ellenére sem jön el a világvége. Lesz viszont válságtól kezdve természeti katasztrófán át atomrobbanásig minden, talán csak az adhat erőt, hogy Liptai Claudiának 2015-ben már annyira jól fog menni az élete, hogy még egy gyerek is összejön neki.

A válság a világvége

“Sajnos nem tudok jót mondani a jövő évről” - kezdte előrejelzését Gazsi Gizella, Liptai Claudia jósnője. “Magyarországnak össze kell magát húznia, de az első félévben elindul valami, utána megint megszorítások jönnek. Lesz sok árvíz, katasztrófa, és a gazdaság is sújtani fogja az emberek közérzetét” - vázolta fel a elképzeléseit. Azt is megtudtuk, hogy világvége nem lesz abban a formában, ahogy ezt a legtöbben elképzelik, ám sokaknak ez a válság is a világvége. Liptai Claudia jövőjéről nem akart nyilatkozni.

Csak atomrobbanások

Lui Padre sem derűlátó sajnos. “Továbbra sem látjuk a hosszú alagút végét. Lesznek árvizek, kisebb földrengések, és leginkább az ellenzék oldaláról tüntetések. Meglesz ezzel a rendőrségnek is a munkája. A fehérgalléros események sem maradnak el” - mondta bölcsen a Mágia és Boszorkányság Nagymestere. “A fenti okológikus szentek jelenlétében azt mondhatom, nem várható semmi gyökeres változás, és annak is örülhetünk, ami most van.”Jó hír, hogy Lui Padre sem gondolkozik világvégében. “Sem nagyobb bolygóbecsapódások, sem világvége nem mutatkozik. Légszennyeződés, esetleg itt-ott atomrobbantás, keletről induló polgárháborús fejlemények várhatók, de a világvége csak rémhírkeltés.”Azt is megtudtuk, mi lesz Damu Roland jövőre lezáruló ügyével. “Damu Rolandot el fogják ítélni, de minimális időt kell letöltenie. Felfüggesztettet biztos nem kap.”

Augusztusban özönvíz

Szegedi Erika, hazánk többszörös főboszorkánya is megosztotta aggályait. "2012 a megvalósítás éve, most fejezzük be, amit 2011-ben nem fejeztünk be! Nagyon nehéz feladat lesz, mert a gazdasági helyzet romlik, csőd várható, a szélén fog állni az egész világ. 2012 januárjában kevesebb pénzünk lesz. Valószínűleg Kína segítségével állítjuk helyre a a gazdasági dolgainkat, de csak szeptemberben lélegezhetünk fel, addig komoly megszorítások lesznek, és nemcsak Magyarországon, egész Európában” - mondta Szegedi, kiemelve, hogy mostantól megtakarításban és összetartásban kell gondolkozni, és bár szeptemberben javulnak a dolgok, de a tejben-vajban fürdésnek vége van.

Világvége szerencsére szerinte sem lesz, bár itt félrevezető lehet, hogy a maják helyett a keltákat mondta forrásként, szóval ezek szerint az ő világvégéjük is kamu. Viszont nyugodtan nevezhetjük 2012-t a katasztrófák évének. “Egész Európában hatalmas esőzések lesznek, nyálkás hideg tavasszal, rengeteg belvíz és árvíz. Mexikóban sok földrengés lesz, és egész Dél-Amerikát nem kímélik a vulkánkitörések. Itthon meleg, száraz nyarunk lesz, augusztustól viszont özönvíz szerű esőzés érkezik, miközben leginkább a Dunántúlon jégverések és földrengések várhatók” - mondta, de megnyugtatott mindenkit, hogy a mezőgazdasággal nem lesznek gondok, kivéve a kukoricát és a bort.

Mi lesz a legszarabb 2012-ben?

Szegedi tavaly megjósolta, hogy miniszterelnökünkkel, Orbán Viktorral kapcsolatban, hogy gyereke születik. Ez nem történt meg, de már nem kell sokat várni. “2013 májusában lesz a gyermekáldás, fiúgyereket látok.” Ha már hírességekről van szó, az is kiderült, hogy Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs kibékülnek, de nem lesznek hosszú távon egy pár, de ami még érdekesebb, megtudtuk talán azt is, amiről Gazsi Gizella nem akart beszélni, mégpedig hogy Liptai Claudia új szerelmet talál, ami akkora változást hoz számára, hogy 2015-ben gyermeke is születik. Gratulálunk előre is!