Az énekesnő álnéven jelentkezett be egy New York-i kórházba, ahol kibérelt egy teljes emeletet. Férje, a gyerek apja, Jay-Z is az intézményben volt a szülés ideje alatt.

Blue Ivy Carter - így hívják Beyoncé és Jay-Z első közös gyerekét, aki szombaton született meg, a New York-i Lenox Hill kórházban - írja az E!Online. A New York Daily News szerint az énekesnő Ingrid Jackson néven jelentkezett be a szülészetre, ahol császármetszéssel adott életet a lánynak. A TMZ szerint eközben az apa is az épületben tartózkodott - a Us Weekly pedig úgy tudja, rajta kívül az énekesnő nővére Solange, illetve szülei, Tina és Mathew Knowles is a kórházban voltak, virággal, rózsaszín lufikkal és szalagokkal.

Kibérelt egy teljes szintet

Sajtóértesülések szerint - titokzatoskodik a Daily Mail - Beyoncé az intézmény teljes negyedik emeletét kibérelte, ami 1,3 millió dollárjába (több mint 323,5 millió forint) került, de így mondjuk biztosan nem kellett mások vajúdását hallgatnia, és arra is csökkent az esély, hogy smink nélkül, nyanyás köntösben fotózzák le a kórházban.

Az alkalmazottaknak le kellett adniuk telefonjukat és még a biztonsági kamerákat is eltakarták (sosem volt még ilyen könnyű dolga a kórházi tolvajoknak!). Igaz, noha sajtósa egyelőre nem adott ki hivatalos nyilatkozat, állítólag megnövelték az intézményt óvó biztonsági őrök számát is.

A Houston Chronicle szerint anya és gyereke is jól vannak. A Good Morning America úgy értesült, a gyerek neve azért lett Ivy, mert abban benne van a római négyes (IV), márpedig Beyoncé és Jay-Z szeptember, illetve december 4-én születtek, április 4-én házasodtak, az énekesnő legutóbbi albumának címe pedig, na mi lehet, hát persze, hogy 4.

Egy Alaposan Dokumentált Terhesség

Korábban már pletykáltak arról, hogy az énekesnő gyereke világra jött, akkor még azt hittük, Tiana May Carter lesz a gyerek neve. Hogy végül miért nem úgy nevezték el, azt nem tudni - lehet, hogy ez a pletyka sosem volt igaz.

Sokáig az is kérdéses volt, hogy Beyoncé egyáltalán terhes-e (és sanda gyanúnk, hogy ha egy darabig nem kerül elő róla szülős, vagy gyerekezős fotók, megint feltámadnak a pletykák)