Idén 40 éves a mélytorok, és két filmmel is megemlékeznek a technikát felfuttató Linda Lovelace-ről. Az elsőt már el is kezdték forgatni. Ez lesz a nagyobb sztárparádé, a pornósztárt Amanda Seyfried alakítja, Hugh Hefner James Franco lesz, de feltűnik még Sharon Stone és Eric Roberts is a filmben.

Megérkeztek az első képek a Lovelace című film forgatásáról, ami Linda Lovelace, a mélytorok technika úttörője, a férje és a pornóipar közti viszonyokat dolgozza majd fel. Tehát nem pornó lesz, hanem életrajzi dráma.

Ennek megfelelően komoly színészek kapták a főbb szerepeket. Amanda Seyfried, aki legutóbb Justin Timberlake-kel játszott a Lopott időben lesz Linda Lovelace, Hugh Hefnert pedig a Majmok bolygójából és a 127 órából ismert James Franco alakítja majd. De Demi Moore, Robert Patrick, Sharon Stone és Eric Roberts is szerepet kapott a filmben.

A mélytorok technika 2012-ben lesz 40 éves, legalábbis idén van a negyvenedik évfordulója annak, hogy bemutatták a Mélytorok című filmet, amiben Linda Lovelace egy olyan nőt alakít, akinek a torkában van a csiklója, és csak akkor tud elélvezni, ha a különleges orális technikát használja. A technikáról, és az eredeti pornófilmről erre olvashat bővebben.

Az 1972-es film nemcsak a pornóban hagyott mély nyomokat, de Hollywoodban is. Legalábbis szokatlan, hogy nemhogy egy életrajzi film készül egy évben egy pornósról, hanem egyből kettő. A Lovelace mellett Inferno: A Linda Lovelace Story címen is forgatnak egy filmet. A legmegdöbbentőbb, hogy mindkét film ugyanazt dolgozza fel: Linda Lovelace igazából nagyon szomorú, sok megaláztatással teli életét.

Az Infernóban kisebb sztárok lesznek majd, mint a Lovelace-ben. A legismertebb név Matt Dilloné, valamint Sasha Grey pornószínésznőé, aki egy Paula nevű karaktert alakít majd. Az Inferno főszereplője Malin Akerman, akit leginkább a Watchmenből lehet ismerni.

Sokáig úgy volt, hogy az Inferno főszereplője Lindsay Lohan lesz, de a készítők képtelenek voltak kivárni a színésznő különféle rázós jogi ügyeinek a végét, úgyhogy a főszerepet más kapta.

A másik filmben pedig Amanda Seyfried szerepére sokáig Kate Hudson pályázott. Sőt, egy darabig szinte biztos volt, hogy ő kapja a szerepet, aztán végül Seyfried beelőzte.

Egészen sok színésznő neve felmerült, még az utóbbi évek általános filmes jócsaja, Olivia Wilde is bejelentkezett a szerepre. Bár nem gondolhatta túl komolyan a dolgot, mert azt nem mondta, hogy az Infernóban vagy a Lovelace-ben akar szerepelni, csak annyit, hogy szívesen lenne Linda Lovelace.