Házi pornóval és modellversennyel befutott, huszonöt éves nő örökbefogadását kezdeményezte Gábor Zsazsa férje, Frederic Von Anhalt. A kapcsolat elvileg mindkettejüknek kedvező lehet, a nő ismertséget szerezhet, a hetven közeli Anhalt meg pénzt.

Miközben Gábor Zsazsa élet és halál között lebeg, a férje, Frederic Von Anhalt örökbe fogadott egy 25 éves német modellt, állítólag azért, hogy befutassa Hollywoodban. A kapcsolat mindkettőjüknek kedvezhet, Gina-Lisa Lohnfinknak megadatik az esély, hogy nehézsúlyú celebek között forgolódhasson, és megkapja a Szászország és Westfália hercegnője címet, Von Anhalt meg kereshet némi pénzt a lánnyal.

Tippek a színésznővé váláshoz

A közel hetvenéves Von Anhalt már be is mutatta leendő lányát Mickey Rourke-nak egy hollywoodi kávézóban. A lány azért találkozott a sminkgyűlölő színésszel, hogy tippeket kérjen tőle ahhoz, hogy hogyan válhat sikeres színésznővé. Rourke a Bild szerint megjegyezte, hogy ilyen külsővel valószínűleg nem lesz nehéz elhelyezkednie.

A találkozón Von Anhalt is jelen volt, aki biztos benne, hogy a lánynak sikerül majd befutnia. "Még Rourke-ot is teljesen felcsigázta. Belevághatnának akár a 9 és 1/2 hét című film remake-jébe is. Gina-Lisa olyan szőke és karcsú, amilyen Kim Basinger volt egykor" - lelkendezett Anhalt, majd megjegyezte, hogy ágyjelenekre teremtették Lohnfinket, és mellesleg Rourke se bánná a dolgot.

Ágyjelenet és házipornó

Miután megnyerte a Miss Frankfurt szépségversenyt, a 25 éves modell azzal vált teljes Németországban viszonylag ismertté, hogy szerepelt a helyi Topmodell leszek egyik szériájában. A karrierje aztán nem alakult olyan fényesen, bár volt saját realityje az interneten, szerepelt reklámokban, és bekerült a német FHM-be és a Playboyba is.

Azt, hogy Von Anhalt nem mondott hülyeséget az ágyjelenetekkel kapcsolatban, az bizonyítja, hogy 2008-ban felbukkant az interneten a modell egy házipornója is. Lohnfink egy Yüksel Düzgün nevű üzlettulajdons-rapperrel szerepel a videón. A teljesítményükért még díjat is kaptak. Eddigi legnagyobb pasifogása valószínűleg a brazíliai születésű német focista, Kevin Kurányi testvére volt. Hát ilyen lány ez a Gina-Lisa Lohnfink.

Éjszakai klubok és bordélyházak

Gábor Zsazsa és férje több felnőtt férfit is örökbefogadott már, köztük például a most 42 éves Marcus Eberhardtot, aki éjszakai klubokat és bordélyházakat futtat. A férfi anyagilag többször is kisegítette őket. Természetesen minden adoptált megkapta az örökbefogadással járó utónevet és rangot.

A német újságok szerint Frederic Von Anhalték árulják a nevet, ami Németországban bűncselekménynek számítana. Mindenesetre most Lohnfinkkal újabb kiemelkedő, rangos taggal bűvült a család.