Miután befellegzett a plankingolásnak, a baglyozásnak és a scarlettjohanssonozásnak, a Denver Broncos játékosának pózára pörög a fél világ. A lényeg, hogy ereszkedj féltérdre, és kezdj el imádkozni. Ezt tették bugyiban és melltartóban a Playmate-ek is.

Az egyik amerikai focista Tim Tebow mindig térdére borulva imádkozik. és ezt valamiért most felkapták az emberek, és egyre többen ereszkednek különböző helyzetekben féltérdre, hogy ránézésre elmélyülten gondolkodjanak.

A mém megihletett néhány Playmate-et is, akik vagy reptéren, vagy a nappalijukban utánozták a mozdulatot. A dolog érdekessége, hogy természetesen a legtöbben bugyiban és melltartóban követik Tim Tebow utólag szerencsétlennek nevezhető szokását.

A tebowingnak elnevezett mém visszafordíthatatlanul felpörgött az interneten. "Mi a tebowing? Térdelj le, és kezdjél imádkozni, akkor is, ha körülötted mindenki valami teljesen mást csinál" - írja egyébként a dologról a szakértő blog.

Múlt és jelen

A tebowing állítólag 2011 októberében indult, amikor a sportoló egyik rajongója felrakott a Facebookra egy képet, amin a barátaival pózolnak Tebow egyik győztes meccse után. A fotó annyira megtetszett az embereknek, hogy nem sokkal később elindították az oldalt, ahova bárki küldhet képet, ahogy éppen tebowingol.

Az utóbbi idők legfelkapottabb mémjei egyébként a plankingolás, a baglyozás, és a scarlettjohanssonozás volt. A Playmate-ek beszállásával simán lehet, hogy a tebowing is mindenhol felpörög.