Katie Price hivatalosan modellmentoráltnak fogadta Amy Willertont, a 19 éves modellt, a Signed By Katie Price reality győztesét, aki pont úgy néz ki, mint Katie Price. A két modell közös fotózáson mutatta be, hogy miben nagyon jók: abban, hogy a testükkel reklámozzanak bármit. Most éppen magukat.

Katie “Jordan” Price nagymestere annak, hogy az ember aknázza ki a magában rejlő lehetőségeket. Price-ban alapvetően két lehetőség rejlik, a bal, illetve a jobb melle, ezeket viszont nagyszerűen használja: mindent a testével reklámoz. Legyen szó könyvről, parfümről, esetleg egy tévéműsorról.

Price úgy érezte, hogy ezt a tudást át kell adnia, ezért megcsinálta a Signed By Katie Price című realityt, aminek a győztese felvételt nyert Price most induló modellügynökségébe. A győztest, Amy Willertont most mutatták be a nagyvilágnak - írja a Daily Mail.

Hogy máshogy, mint néhány nagy dekoltázzsal. Willerton 19 éves, valamivel magasabb, mint Katie Price és valamivel kisebb a melle egyelőre, de egyébként nagyon hasonlít a 33 éves modellre. Hasonló haj, szemöldök, orr és száj.

“19 éves kora ellenére nagyon érett, és ha van valamilyen termék, akkor oda tudom mellé rakni, ő meg tud beszélni. Jól néz ki, jó a teste. Vannak, akik azt mondják, hogy Amy kamu, meg ilyen, meg olyan, de szerintem nem ilyen. Amikor ideges, akkor sokat beszél, de alapvetően nem szokott ilyen lenni” - mondta Jordan a felfedezettjéről.

A felfedezett pedig annak ellenére, hogy Katie Price kiköpött mása a legtöbb lap szerint, olyannyira, hogy az Austin Powers mintájára Mini Me-nek (Kicsi én) hívják, próbál saját maga lenni, még akkor is, ha ebbe egy kicsit belezavarodik.

“Szeretném jól csinálni a dolgokat, és amikor a munkámat végzem, akkor azt szeretném, ha pontosan olyan lenne, amilyet én akarok, amikor az ember a saját márkáját építi, akkor olyannak kell maradnia, mint saját maga, különben az lesz a vége, hogy olyan lesz, mint valaki más” - mondta bölcsen Amy Willerton.

Price egyébként nem ragaszkodik hozzá, hogy a felfedezettje szerződésben maradjon nála, de azt mondja, csodálkozna rajta, ha Willerton a saját útját akarná járni, hiszen nem véletlenül jelentkezett az ő ügynökségébe modellnek.