Anglia válasza Pamela Andersonra azt tette a középpontba, amiről ismert: a melleit. És ha valakinek ebből nem esett volna le az üzenet, Katie Price el is árulta: a családi értékeket akarta reklámozni.

Katie Price, azaz a Jordan néven ismertté vált angol glamour modell valódi reneszánsz asszony: fehérnemű-, divat- és ágyneműkollekcióval rendelkezik, ontja a könyveket, és természetesen a parfümtervezésben is otthon van. A nevéhez fűződő előző parfümök, a Stunning és Besotted kisebb botránya – vagyis hogy éhbérért dolgoztatta a parfümgyári munkásokat – után múlt héten mutatta be harmadik saját kreációját Londonban, és az eseményt persze ezúttal is a szokott módon tette a média számára érdekessé: a melleivel.

Dekoltázzsal a figyelemért

A Precious Love, azaz Drága Szeretet névre keresztelt illatkompozíciót a szokott felhajtással vezették be a köztudatba, ami azt jelenti, hogy Jordan ismét nekivetkőzött a feladatnak. Ezúttal testszínű, csillogó köves overállban állt/feküdt a kamerák elé, melynek dekoltázsa igencsak sokat engedett láttatni a gigantikusra műttetett mellekből. A barbie-rózsaszín lovaskollekció tervezőnője mindehhez egy rózsaszín parókával és szőrmeszegélyes fehér tengerészsapkával tetézte amúgy sem szolid megjelenését.

A családi értékeket akarta hangsúlyozni

Bár a szőrmeágyon, óriási parfümös üvegcséjével, testszínű dresszben pózoló Jordan érezhetően arra gyúrt, hogy úgy tűnjön, mintha semmit sem viselne a drágaköveken kívül, azt állítja, legújabb illata megalkotásának hátterében a családi értékek állnak. „Annyira izgulok az új parfümöm miatt! Azért neveztem el Drága Szeretetnek, mert az utóbbi egy évben rájöttem, hogy a szeretet mindennél értékesebb” - tárta fel motivációját a tavalyi évét a családi értékek jegyében, azaz válással, agyeldobós bulizással, és egy időnként női ruhákban is feszítő ketrecharcos férj beszerzésével töltő modell . A szív formájú üvegen látható jel egyébként – melyet a tarkóján tetoválás formájában is visel – két fia és kislánya nevének (Harvey, Junior és Princess) kezdőbetűiből kombinálta össze.