A szóbeszéddel ellentétben SP nem rózsadombi villát kap az államtól, hogy legyen hova felvinnie rajongótábora lánytagjait, hanem egy pesti lakást alakíthat át stúdióvá, ahol az eddiginél profibb körülmények közt foglalkozhat a fotózással. Videó.

A tinilányok aktuális álma, Éder Krisztián sikeres pályázatot adott be, aminek köszönhetően a Széchenyi Terv keretei közt alakíthat ki saját kreatív műhelyt. Bár lakóházat vett, arról szó sincs, hogy otthont kapott volna az államtól, valószínűleg nem is itt fog élni. SP nem akart konkrét összeget mondani, de azért nem véletlen, hogy nem egy tipikus stúdióhelységet vásárolt meg, hanem egy olyan lakást, ami még csak különösen jó környéken sincs.


Első ránézésre a lakóközösség életének utóbbi évtizedében a 23 éves srác megjelenése a legizgalmasabb dolog, bár ahogy egy tábla jelzi, az egyik híres táncdalénekesünk is ebben a lépcsőházban lakott. Annyi biztos, hogy a közel lakó öreg nénik már baromira nem szeretik SP-t. Nem azért, mert tudják, ki ő, hanem mert az énekes/fotós beköltözése előtt teljesen átalakítja a lakást, kiveret pár felesleges falat, aminek ugyebár hangja van, ezért megérkezésünkkor gyorsan le is rohant minket egy fenyegető tekintetű asszony, aki azzal fenyegetett, hogy megnézi az engedélyt. Távozáskor azért kiderült, nem mindenki érzi tragédiának a vérfrissítést, a házmester kedvesen, bár kissé nehezen követhetően magyarázta úgy 20 percen keresztül az amúgy teljesen átlagos gangos ház jellegzetességeit.