VV Cristofel új helyének megnyitóján kiderült, hogy Budapesten nem csak bölcsészekkel teli romkocsmák vannak, hanem ha valaki úgy érzi, utazás nélkül is megkaphatja a hamisítatlan kelet-magyarországi diszkók hangulatát. Még a dulakodás is megvolt. Videó.

Az ember nehezen tudja elképzelni, mire számíthat egy nyitóbulin, ahol VV Cristofel neve a fő vonzerő. A méltatlanul korán kiesett kubai srácnak nehéz belőni a rajongótáborát, azt pedig pláne, hogy ki az, aki találkozni is akar vele, hiszen tévén keresztül mégiscsak könnyebb elviselni valakit, aki leginkább ordibálva kommunikál a környezetével.

Odafelé kicsit meglepő volt, hogy egy egész utcaszakaszt lezártak a Kertész utcából, de később a biztonsági őrök megnyugtattak, hogy nem Cristofel lett ekkora sztár, hanem másnap reklámfilmet forgatnak ott. A Delírium Bisztróból VV Cristofel Delírium Music Pubbá változott hely azonban így is egy párhuzamos univerzumba vezetett. Olyanba, amire átlagos érettségizett embernek maximum annyi rálátása lehet, amennyit a legrosszabb vidéki diszkók partyfotói nyújtanak.

A bulin kétféle ember volt: a többség ránézésre Cristofel baráti köréhez tartozott, ők egytől egyig úgy néztek ki, mint a szekuritisek, a többiek pedig az ilyen eseményektől eltekintve teljesen láthatatlan Való Világ-geekek, akik tényleg örültek neki, hogy láthatják VV Dyát, aki most szépségszalont akar nyitni, mert az nagyon közel áll hozzá. Mármint a szépítkezés.

Cristofelről annyit kell tudni, hogy ő tényleg nem játssza meg magát. Tényleg úgy pörög, mint aki hónapok óta amfetaminon él, és tényleg az az elsődleges humorforrása, hogy ordít valamit. Beszélgetni is nehezen sikerült vele, mert folyton megzavarta egy haverja, aki nagyon meg akarta tudni, hogy "kit basszon szájba".

“Húsz liter húgy van bennem” - nyitotta a kubai a tőle elvárható minőségben a beszélgetést. “Csak Red Bullt ittam, meg utána egy pinyakolit” - mesélt fogyasztási szokásairól is kicsit. Azért nem csak erről volt szó, így azt is megtudhattuk, hogy ő a helyet média szempontjából viszi, ami leginkább a szórólapozást és a Facebookozást jelenti, és a haszon 50%-át kapja meg ezért cserébe. “Az a célom, hogy anyukámék kimehessenek Kubába, ezért minél több pénzt össze kell gyűjtenem, és Veronikát is feleségül akarom venni. Mostanában sokat veszekszünk, de mindketten szerelmesek vagyunk, de ő is egy jó megjelenésű csaj, és én is egy jó megjelenésű srác vagyok szerintem.” Veronika ekkor egyébként még nem volt ott, mert a haját csinálták, ami ugye nagy meló, de éjfél után valamivel ő is befutott.

“Akárki akármit mond, mi ezt a helyet nagyon nehéz munkából raktuk össze. Ha három hónap múlva itt találkoznánk, ugyanígy a reklámból menne, mert az emberek szeretnek” - mondta, majd hátra fordult, mert megérkezett egy jó barátja és Varga Viktor is, utóbbi elpanaszolta, hogy nem nagyon evett, úgyhogy inkább iszik. Utána megtudtuk, hogy Cristofel tényleg utálja a szíve választottja körül sokat legyeskedő játékostársát, Pétert, és valószínűleg tényleg megveri, ha odadugja a képét az ő helyére. Úgy tűnik, ő az egyetlen ember, akit aznap este nem szeretett, ugyanis később több haverjának is megígérte, hogy mostantól nem kell csinálniuk semmit.

Talán a mágneses vihar hatása, hogy a másik anyja és az orális szex különböző formái több párbeszédben is komoly érvként merültek fel ezen az igazán parádés estén, megkoronázásképp az egyik sajtóorgánum munkatársa húzott fel annyira egy a buliban megszokottnál is marconább ismeretlen férfit, hogy az összetörte a kameráját, és elkezdte lökdösni. Ez viszont tényleg semmit nem vont le a buli hangulatából, amin az összes résztvevő belekóstolhatott kicsit Kelet-Magyarország egy átlagos péntekébe, csak ott nem ordítja néha bele az ember arcába Cristofel, hogy “namivanöcsém.”