Sarka Kata emlékezetes glamúros pólója annyira menő lett a külföldi celebnők között, hogy Miley Cyrus után most Lindsay Lohan is abban villantott. Külföldön viszont kötelező a napszemüveg, illetve Lohan nyomán a villantólánc. Előzmények és következmények.

Van a villantásoknak egy nagyon kifinomult formája: amikor a celebnő úgy mutogatja a melleit, hogy van rajta egy fekete póló. Számunkra a honi kategóriából Sarka Kata 2011-es Glamour-gálás produkciója a legemlékezetesebb, el is kereszteltük a ruhadarabot sarkakatapólónak.

Hajdú-Sarka Kata divatba hozta a villantós kis feketét

Nyilván nem ő volt az első és utolsó így villantó celeb, legutóbb Miley Cyrus lépett nyomdokaiba, ráadásul egy csaknem ugyanilyen pólóban. Galériánkban láthatja ezt is, illetve számos egyéb előzményt és utózmányt. Kattintson a fekete textileken átsejlő mellekért, nem lesz rossz.

 

A képek alapján tehát elmondható, hogy a tökéletes sarkakatás villantáshoz egy ilyen fekete póló, a melltartó hiánya, napszemüveg, és esetleg egy lánc szükséges. Ha mindez összejön, könnyen lehet celeb ön is, még a többi okos tanácsunkra sincs szüksége.