Tunyogi Bernadett nagyon készül a márciusi koncertjére, már most elkezdett mindenkit bombázni bizarr sajtóközleményeivel. Először azt írta, át fog alakulni. Azt hittük, férfivé, de igazából csak az orrát műtteti meg. Néhány nappal később pedig azt, hogy karcolások nélkül úszott meg egy autóbalesetet. De március még messze van, hogyan lehet addig a hírekben maradni?

Nem vagyunk mi olyan gonoszak, észrevesszük, ha valaki őszintén szeretne bekerülni a hírekbe. Ilyenkor általában segítünk is neki, nehogy a kitartó próbálkozásai ellenére kudarc érje, és elmenjen a kedve az egésztől.

Hasonló történt már Szabó Zsófival is tavaly nyáron, amikor depressziós lett egy gipsztől, meg erotikus klipet forgatott és hasonlók. Őt is elláttuk tanácsokkal , és úgy érezzük, idén Tunyogi Bernadettet sem hagyhatjuk cserben.

Az énekes színésznőtől a múlt héten kaptunk egy csodálatos sajtóközleményt, aminek a következő volt a címe: “Édesapja emlékkoncertjén lép fel utoljára átalakulása előtt Tunyogi Bernadett ”. Természetesen a cím alapján arra gondoltunk, hogy Tunyogi Bernadettből férfi lesz, de legalábbis valami komolyabb metamorfózisról van szó.

"Az utóbbi időben több magánéleti változáson vagyok túl: édesapám elvesztése hihetetlen fájdalommal járt, és nagyon nehezen tudtam feldolgozni, ezek után pedig a házasságom is zátonyra futott. Ezek az események indították el bennem azt, hogy gyökeresen változtassak az életemen, és megműttettem az orrom” - fedte fel végül az igazságot az énekesnő a közleményben. Az emlékkoncert november 27-én volt, ahol a P. Mobil három éve elhunyt egykori énekese, Tunyogi Péter is fellépett hologram formájában.

Már ebben a sajtóanyagban utaltak arra, hogy Tunyogi Bernadett, aki egyébként a Rock Színházban, illetve az Operett Színházban játszott sokáig, 2012 márciusában nagy koncertet ad majd, hogy megünnepelje pályafutása huszadik évfordulóját.

Az ünneplés úgy néz ki, sajtóanyagok kiküldésével kezdődött, mert a héten újabb adagot kaptunk. Ebben is szerepelt a színésznő édesapja. Most viszont nem átalakulásról, hanem kisebb csodáról, egy karcolások nélkül megúszott autóbalesetről volt szó.

“El sem hiszem, hogy semmi bajom nincs az eset után. Rohantam apu emlékkoncertjére, mert nagyon fontos volt számomra, hogy részt vegyek az eseményen, hiszen a technika segítségével újra „együtt” énekelhettem volna vele. A sors azonban közbeszólt, mert megcsúszott az autó, irányíthatatlanná vált, többször megpördült, mire nekicsapódott a korlátnak, és megállt. Szerencsére egy fiatal pár ott volt a közelben, kölcsönadták a telefonjukat, és azonnal hívtam a húgomat, Orsit, akinek lediktáltam a dal szövegét, majd elénekelt helyettem a koncerten egy olyan számot, amit még sosem adott elő. Óriási lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot” - mesélte a színésznő az újabb anyagban.

Egyébként ebben is megemlékezett az orrműtétről, valamint a márciusi koncertről.

Házipornó és leszbicsók

Március viszont még nagyon messze van, úgyhogy Tunyogi Bernadettnek és acsapatának nem lesz egyszerű fenntartania az érdeklődést, ezért néhány tanáccsal látjuk el.

Mivel a színésznő nem annyira fiatal, mint Szabó Zsófi, ezért némileg megfontoltabb lépéseket kell tennie, de az ökölszabályok nagyjából rá is érvényesek: ahhoz, hogy a címlapokon legyen a neve, botrányos dolgokat kell csinálnia.

Az egyik ilyen teljesen kortalan dolog a házipornó. Mint azt már korábban is elmondtuk, az az igazi, ha valami régen készült videó, akár VHS kerül elő hirtelen az ismeretlenség homályából. Ezzel biztosítani tudjuk ugyanis, hogy nem arról van szó, hogy a hírekbe kerülés érdekében gyorsan forgattunk otthon egy videót, hanem arról, hogy már régen is milyen pajkosak, pajzánok voltunk.

Szintén kortol függetlenül lehet alkalmazni a jól bevált leszbicsókot valami nyilvános rendezvényen. Garantált címlap, ráadásul Madonna sem volt már húszéves, amikor ezzel a trükkel élt.

Rehab és eltitkolt gyerek

Egy idősebb, befutni kívánó hírességnek persze kicsit más utat kell választania, mint egy fiatalnak. Tunyogi Bernadett 38 éves, így például már próbálkozhat azzal is, hogy hirtelen feltűnik valaki a múltjából. Ez is egy népszerű dolog szokott lenni. Lehet szó akár egy korábbi kapcsolatról, egy híres egykori szeretőről, de akár egy eddig eltitkolt gyerekről is. Bár nők esetében valamivel nehezebb úgy gyerekkel rendelkezni, hogy az illető sokáig nem tud róla.
Mindenesetre sok harmincon túli híresség élt már ezzel a módszerrel, legyen szó akár Arnold Schwarzeneggeről vagy Kovács Lázárról.

Mi legyen a következő lépés?

A kézenfekvő villantást nem ajánlanánk. Persze, nagyon divatos meg minden, bőven szokták 30-on túl is csinálni. Sharon Stone például ötvenévesen vett fel egészen könnyedén egy átlátszó ruhát. De mégsem javasolnánk Tunyogi Bernadettnek, annyira elcsépelt.

Sokkal jobb választás lehet a rehabilitáció, a középkorú celebek címlapmágnese. Nem kell feltétlenül alkoholra vagy drogokra gondolni. Fejlett világunk van már annyira fejlett, hogy valaki mondjuk kimerültségre hivatkozva vonuljon el egy kicsit a világtól, hogy aztán nagy lendülettel visszatérjen. Bajor Imre például egy hosszúra nyúló lejtő után tért vissza sikeresen önkéntes száműzetéséből.