Seherezádé, Kinga és Vera a beköltözéskor még egész jól néztek ki, mára azonban mindannyian sajátos divatbakikat fejlesztettek. Nyilván azért, hogy minket szórakoztassanak. Ismerkedjen meg a Mókusarcúval, a Hónaljpuncissal és a Potrohossal!

A VV játékosnői – akikből már csak három maradt – az idő elteltével nemcsak híznak, hanem megörvendeztetnek minket azzal is, hogy mindannyian egy-egy jellemző divatbakival szórakoztatják a nézőket, sőt, van, aki halmoz.

Seherezádé mókusarcú Barbie-nak sminkeli magát

Az elvileg szenvedélyes nő kategóriában bejutott játékos az utóbbi hónapokban főleg összeszorított ajkakkal pufog magában, amitől pont olyan lesz, mint egy rúzsos mókus. A Barbie babákon megszokott, nyolcvanas éveket idéző bugyikék festést minősíteni pedig nem tisztünk, de nehéz lenne szép szavakat találni rá, na.

Kinga borzasztóan hülyén öltözik

Jó-jó, ha az ember seggesedik, az nem tragédia, de Kinga feszt kisterpeszben tölti azt, amennyit neki a sors a villalétből mért, mostanában főleg gumicsizmában, és domborodó hassal.

Vera hosszú fülbevalóval terel

VV Vera ugyanúgy hízik, mint mindenki, csak ő a többieknél is szerencsétlenebb ruhákat hord. Vagy ő, vagy a hangok viszont megtalálták a megoldást: bazi nagy fülbevalók himbálóznak a fülében, hátha attól megváltozik a helyzet.

Alábbi galériánkban megkíséreljük bővebben is bizonyítani a fentebb elhangzottakat, és egyéb gonosz kommentekre ragadtatjuk magunkat.

A kérdés senkit sem érhet váratlanul: melyiküket tartják a legcikibbnek?

Melyik?

Már csak hárman vannak, nem olyan nehéz választani közülük. Ha elbizonytalanodna, nézze végig a galériát még egyszer, csak felháborodik valamelyik előnytelen villanőn. Ha meg nem, örüljön a kedves természetének.