Átlagosan már hetven kilót nyomnak a Való világ 5 női játékosai. A súlynövekedést nehezen viselik: a pletykák szerint VV Kinga kiakadt, amikor eggyel nagyobb kabátot kapott a stylisttól az arénás küzdelemre, VV Seherezádé pedig azért balhézott, mert már nem XS-es a mérete. És a játékból még hátra van három hónap.

A hírek szerint VV Seherezádé balhézott, amikor a stylisttól nem XS-es ruhát kapott, VV Kinga pedig akkor akadt ki, amikor eggyel nagyobb méretű kabátot küldtek be neki az arénás küzdelemhez. A RTL Klub egyik munkatársa a Velvetnek elmondta, a szerkesztők pontosan nem emlékeznek az esetekre, de valószínűleg egyik éjjel történthettek. Seherázédé és Kinga mellett Eszter és Vera hízása is nagyon szembetűnő, bár ők mindketten a testesebb nőket képviselték a műsor kezdetekor.

Seherezádé 57, VV Eszter 73 kiló

A VV 5 női most már átlagosan 70 kilót nyomnak, a ruhák feszülnek rajtuk, álluk lassan tényleg nincs a hájtól. A bokszhéten megmérték őket, VV Kinga akkor 68,3 kilót nyomott, Seherezádé 57 kilót, VV Vera 68 kilót. A legsúlyosabb VV Eszter volt, ő 73 kilósra hízott. Mivel ennél a szériánál elmaradt a mérés a beköltözéskor, pontosan nem tudni, összesen mennyit híztak a játékosok. Ránézésre már most többnek tűnik, mint amennyit a VV4 szereplői szedtek magukra három hónap alatt.

A szilveszteri összefoglalóban Seherezádé végig húzogatta magán a felsőjét, ami kolléganőnk szerint nem is a sajátja volt, hanem Kingáé, és a súlyszaporodás miatt volt kénytelen magára venni. A szilveszteri összefoglalóban Tóth Gabi olyannyira feltűnő ellenpont volt, hogy a VV5 női mellett már-már anorexiásnak hatott.

A haja sem segített

VV Vera a hatodik párbajon az összes eddiginél előnytelebb ruhát kapott: a testszínű feszes mini még Kate Mosson is bénán mutatna, nemhogy a 70 kilós Verán, akinek így minden domborulata jól látható volt. VV Vera fejét a hajával próbálták nyújtani, de hiába, a felpolcolt haj és a nagy fülbevaló sem tudta elfedni, hogy állát ellepte a zsír. "Vera te tényleg pasi vagy és undoritó te TERMINATOR robotzsaru én nem értem a nézőket egyáltalán" – írta VV Vera hivatalos Facebook-oldalán az egyik kommentelő, egy másik pedig egyszerűen csak vágásra való malacnak tartja a hatodik párbaj győztesét, akinek, úgy tűnik, van önbizalma bőven, hiszen nyugodt szívvel ledagizta VV Kingát.

VV Veráéval szemben Kinga súlygyarapodása cseppet sem érdekli a facebookozókat. A Cselszövő kategóriában bekerült játékost inkább azzal támadják, hogy őrült és elmebeteg. A hétfő esti összefoglalóban Kinga szűk, fekete leggingst viselt, ami visszavett terebélyességéből, de el nem rejtette.

A súlyfelesleg illusztrálásához igyekeztünk megfelelő képeket válogatni, azonban azt tapasztaltuk, hogy a legtöbbször nem is látni a lányok teljes alakját a videókon, csak a fejüket, maximum a melleiket. És ezeket is csak ülve, meg sem mozdulnak a kanapéról. Amikor a műsor indult, még forrónadrágban riszálták magukat és bikiniben fürödtek. Persze, fogható mindez az időjárásra is, de elvileg van egy szaunájuk, és a jacuzzi sem 18 fokos, mozogni pedig nem tiltott a villában.