Döbbenetes jelenetet láthattunk legutóbb, amikor Gombi kikezdett Seherezádéval a villában. Vajon tudja más überelni a chippendale fiú brutálisan béna csajozós technikáját? Versenyben van Attila, aki élő adásban hívta randira Muri Enikőt, Péter, aki lebukott azzal, hogy mindig ugyanaz a szövege, Cristofel, akinek nincs is szövege, és Alekosz, akinek monológját tucatnyian parodizálták. Döntse el, melyikük a legbénább!

Gombi

Voltak már szürreálisnál szürreálisabb csajozós szövegek és jelenetek a villában, de az újra facér Gombi dumáján még a sokat látott Seherezádé is ledöbbent. Az előző szériából most a villában vendégeskedő chippendale fiút még a gogósból kiszakadó folyamatos szamárbőgés sem riasztotta vissza, vagy legalábbis pillanatok alatt megoldotta ezt a gondot: egyszerűen a csaj torkára fagyasztotta a nevetést. Kezdődött az egész a "Látom a szemeidben, hogy vágysz" szöveggel, majd a következő párbeszéddel folytatódott:

- Te félsz kettesben velem? Nem harapocs.

- Nem harapocs?? Az mi?

- Nem harapok.

- Az ilyen szleng?

- Hülyéskedecs. Jól van már, csak hülyéskedek. Jaj, te kis szeretetéhes. Te kis szeretetbomba. Az vagy? Te kis szeretetbomba vagy.

Azért Seherezádé arca mindent visz.

Attila

A mostani csapatból Attilát se kell félteni, ha csajozásról van szó; a héten például Szandikával került közeli kapcsolatba - közelebbibe, mint bármelyik játékostársával az elmúlt hónapok alatt. Korábban Kingára nyomult - már ha nyomulásnak lehet nevezni elejtett félmondatait -, később viszont Muri Enikőre vetett szemet, és mindent megtett annak érdekében, hogy kicsikarjon egy randit az énekesnőből. Még azt is eljátszotta, hogy van csaja, csak hogy felkeltse Muri érdeklődését. Attila nanáhogy taktikázott: élő adásban hívta randizni az x-faktorost, aki mi mást is tehetett volna, mint igent mondott, hála az élő adás varázsának, ahol azért illik jó fejnek lenni.

Péter

Attila szerencsétlenkedéseit nézve Péter már a kiesése után egybőlnekiállt nőt keresni a haverjának - nem mintha neki zökkenőmentesen ment volna a csajozás. Bár benntartózkodása alatt alig volt olyan lány, akivel ne került volna közelebbi kapcsolatba (Verát sikeresen gerincre is vágta), a pornós búcsúlevele csúnyán lebuktatta: a valóságshow veterán Veronikával és Verával is ugyanazt a nyálas szituációs játékot játszotta el, amikor is elneveztek egy-egy kamerát, mint egy csillagot. Péter ugyanis úgy gondolta, ha ezt minden következmény nélkül megteheti, akkor igazán király.

Cristofel

"Most elmondom neked, mert őszinte vagyok: tetszem neked" - valahogy így szedte fel Cristofel annak idején Veronikát, és nagyjából ennyiben ki is merült a csajozós szövege, amit többnyire pöcslengetéssel kompenzált. Persze, voltak olyan pillanatok, amikor a kubai érezte, hogy valami szépet is kellene mondania a csajának, ilyenkor kacsacsőrűnek hívta, dicsérte a szemét, bőrét, illatát.

Alekosz

Ki csajozik a legbénábban?

Természetesen nem maradhat ki a sorból a Való világ kulcsfontosságú csajozója sem, aki saját bevallása szerint cirka nyolcvan nőt dugott meg addigra, mire beköltözött a villába - de inkább egy gánccsal vehette le a lábukról az áldozatait, mintsem a szövegével. Az RTL Klubtól a TV2-höz igazolt Alekosz monológjai ugyan a lányoknak nem jöttek be, a nézőknél viszont hatalmas sikert arattak, több tucatnyi paródia készült belőlük.