Ahogyan VV Péter teszi most, tavaly Olivér is nekiállt csajt keresni cimborájának, így megijedtünk, hogy pár hét múlva VV Attilát látjuk majd egy feleségkeresőben szerencsétlenkedni a képernyőn. Knizner megnyugtatta a Velvetet, hogy erről szó sincs, vagyis úgy tűnik, hogy ő ingyen is jó fej. Kinga hasonmás kerestetik, egyelőre sikertelenül.

Az utóbbi időben annyi ócska gerillamarketingnek lehettek részesei a kereskedelmi csatorna nézői, hogy nem kerülhette el a figyelmünket az RTL Klub egyik felvétele, amiben VV Péter a kiskunmajsai diszkóban Kingához hasonló csajt keres Attila számára. Ráadásul párhuzamot húzni is nagyon egyszerű volt, ami az előző szériában szereplő Olivér-Alekosz vonalat illeti: a nagydumás épphogy kiszabadult a villából, nekiállt csajt keresni a szerencsétlen lúzernek, persze, hogy mindenki jól járjon, ezt  képernyőre is vitte a csatorna.

És nemcsak az RTL Klub csinált már központi témát a csajok terén szerencsétlenkedő valóságshow-szereplőkből (mondjuk annak idején ezt Okinál sokkal egyszerűbben megoldották, amikor beküldtek neki a villába egy kurvát), hiszen a TV2 is kapott az alkalmon, amikor az Összeesküvők Mariánja képtelen volt állandó partnert találni magának. Kilincsre Verő Marci stricije ez esetben meg pont Alekosz volt, az ötletnek köszönhetően pedig mindketten elhagyhatták a rezidenciát, hogy felszedhessenek maguknak egy-egy csajt.

Szóval a kérdés az eddigi tendenciát nézve adott volt, ám VV Péter megnyugtatta a Velvetet: szó sincs újabb társ- vagy feleségkereső műsorról, ő tényleg csak a haverjának akar jót: „Semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz" – utalt az Olivér-Alekosz párhuzamra Knizner Péter. "Persze, az emberek hajlamosak azonnal általánosítani. Mindössze annyiról van szó, hogy bent nagyon sokat tréfálkoztunk azon, hogy Attila a villában nem tudja Kingát megszelídíteni, pedig a csaj eléggé az esete – így én csak nyitott szemmel járkálok, és félviccesen keresgélek olyan lányt, aki hasonlít Kingára. Egyelőre sikertelenül. Azért megnézném a fejét, ha kiesik, én pedig felsorakoztatok elé négy vagy öt Kingához hasonló csajszit" – magyarázta VV Péter hozzátéve, hogy csajozás tekintetében nem nevezné lúzernak a haverját, de ha hinni lehet Attilának, akkor az elmúlt évei tényleg nem voltak szerencsésnek mondhatóak, ami a kapcsolatokat illeti.

A játékosnak egyébként állítólag súlyos önértékelési problémái vannak, és hét éve csak kurvákkal szexelt.