Berki Krisztián és Szabó Zsófi a Story-gálán számoltak be kapcsolatuk kezdetéről , ami annyira szórakoztató volt, hogy körbekérdeztünk még néhány ismertembernél, hátha náluk is hasonlóan érdekes volt az indulás. Mint kiderült, Schobert és Hajdú is egy roadshow-n kezdte el fűzni mostani feleségét, Majka pedig a klasszikus DVD-zős utat választotta. A listában még Baricz Gergő és Gönczi Gábor is.

Majka a klasszikus utat választotta

Szentiványi Hajnalka még férjnél volt, amikor Budapestre jött, hogy dj-nek tanuljon, és hogy, hogy nem ugyanabba a házba költözött, amelyikben Majka is lakott. Egyszer összefutottak az első emeleten, ahol Dundika meghúzta magát az egyik ismerősénél, de a műsorvezető nem tudta beazonosítanii a playmate-et, így a beszélgetés el is apadt. „Aztán pár napra rá az ottani cukrászdában is összefutottunk, akkor esett le neki, hogy én vagyok az. Valahogy így indult nálunk az ismerkedés” – magyarázta Majka fiának anyja.

Aztán elkezdődött a casting az Ezek megőrültek!-hez, majd a forgatások, amiken Dundika is részt vett, beszélgetéseik pedig egyre sűrűsödtek. „Tudta, hogy férjem van, én meg úgy voltam vele, hogy barátok lehetünk, de semmi több. Később, amikor lezártam a kapcsolatot Lacival, és külön albérletbe költöztem, még mindig nem akartam semmit, mert úgy éreztem, most jó ideig nincs szükségem párra. Aztán egyszer csak bejelentkezett sms-ben, és bár én vele ellentétben baromira utálok sms-ezni, egy idő után már csak azt vettem észre, hogy folyamatosan visszaírogatok neki.” Az első randijuk klasszikus mederben zajlott, DVD-ket néztek – nem volt nehéz, Majkának akkor még megvolt a DVD-kölcsönzője –, csak ezt követően kezdett szerelem szövődni kettejük között.

Sms, e-mail, gyorskaja

Baricz Gergő és Kováts Vera már az X-Faktor-táborban közelebb került egymáshoz, majd amikor ez véget ért, sms-ben és e-maiben folytatták a kommunikációt. „Amikor jött vissza a mentorházba, találkoztunk és beszélgettünk egy-két órát. Nagyon éhes volt, ezért elmentünk a WestEndbe. Vicces volt, mert azt mondta, azt eszi, amit én, én viszont úgy izgultam, hogy egy falatot sem bírtam enni, de végül is nekem kellett kiválasztanom a kajáját” – idézte fel első igazi randijukat Kováts Vera.

„Utána kimentünk, leültünk egy parkba, és tovább beszélgettünk. Énekelt is nekem, ezzel hozott zavarba a leginkább, élvezte, hogy vörösödöm.” Az X-Faktor második szériájának 17 éves felfedezettje hozzátette, nagyon tetszett neki, hogy Baricz Gergő sokat mesélt magáról, igaz, a történeteknek a felét sem értette, mert van néhány szó, amit másként használt, mint ahogy ő azt megszokta. „Akkor úgy éreztem, soha nem fogom megérteni, emiatt is kezdett el igazán érdekelni – szerettem volna megérteni őt.”

Schobert Norbert összezáratta magát Rubint Rékával

Az Update-pápa azt mondja, a külsején túl Rubint Réka tekintete fogta meg leginkább, „rengeteg melegség sugárzott belőle”, és az is tetszett neki, hogy jelenlegi asszonya számára semmit sem jelentett a hírneve, az egzisztenciája. „Olyan eszközöket kellett keresnem, ami lelki tartalmú volt, mert őt nem érdekelte sem a drága vacsorameghívás, sem a jacuzzi, sem a drága autó” – kezdte a Velvetnek. „Nagy feladat volt, mert ezek a receptek korábban mindenkinél bejöttek, hát, nála nem, de ez csak növelte az értékét.”

Schobert egy roadshow-n vett részt, és azt mondja, szándékosan úgy alakította, hogy a háromnapos eseményen Rubint Réka is ott legyen. „Gyakorlatilag szándékosan összezárattam magam vele három napra, hogy meg tudjam fűzni és eloszlassam az előítéleteit” – magyarázta. A roadshow-t követően napi telefonkapcsolatba kerültek, de egy hónapnak el kellett telnie, mire egy párrá váltak. „Ez idő alatt mindent elkövettem, amit lehetett, még azt is megszerveztem, hogy abban a konditeremben dolgozzon, aminek én voltam a vezetője. Az órájára is hajlandó voltam bejárni, pedig utáltam a spinninget” – mondta Schobert.

Sarka Kata az anyja telefonjáról sms-ezett Hajdúval

Az egykori BKV szépe és a műsorvezető-producer között is egy roadshow-n kezdődött minden. „Balatonföldváron nyaraltam a szüleimmel, Peti meg épp ott roadshow-zott. Aztán egyszer csak odajött hozzám, és elkérte a számomat” – idézte fel megismerkedésüket a Velvetnek Sarka Kata. Hajdú gyermekeinek anyja nem tétovázott, meg is adott egy telefonszámot az akkor még Bálint Antóniával járó műsorvezetőnek – de nem a sajátját, hanem az édesanyjáét, később erről sms-ezett vele. „Azért az anyám számát adtam meg, mert én is épp kapcsolatban voltam, és az akkori barátom mindig nézte a telefonomat. Nem akartam lebukni” – magyarázta.

Gönczi Gábor koslatott és hangüzenetet küldött

A Fókusz műsorvezetője és az Aktív riportere hét évvel ezelőtt, egy esküvőn ismerkedett össze, mert bár a tévében látták ugyan egymást korábban is, addig sosem találkoztak. „Aznap volt Károly és Kamilla esküvője, amit élőben közvetített a  televízió, így aztán nagyon későn ért oda az esküvőre, de amint megérkezett, kiszúrt, odaült hozzám, és bárhová mentem az este folyamán, követett” – vágott bele megismerkedésük történetébe Tatár Csilla.

Melyik celebpár története a jobb?

„Beszélgettünk, táncoltunk és nagyon jól éreztük magunkat, mert mindkettőnknek ott voltak az ismerősei, sokkal lazább volt, mint egy diszkós ismerkedés. A lagzi után hazavittem, mert én nem ittam, de mivel akkor velünk volt a tesóm is, ezért egyszerűen kitettem a háza előtt.” Gönczinek azért még volt annyi lélekjelenléte, hogy elkérje majdani felesége telefonszámát, amit aztán másnap már tárcsázott is. „Edzésen voltam, ki voltam kapcsolva, ezért küldött egy hangüzenetet, hogy csak érdeklődne, hogy mi van a táncpartnerével, és hogy eszünk-e majd valamit” – mesélte a Mokka műsorvezetője, akinek annyira tetszett a hangüzenet, hogy évekig tárolta a postafiókjában.