Stephanie Seymour már megint jól néz ki: ezúttal a V magazinban domborít, búvárruhában. Skandallum, de az egyik képen a mellei is fedetlenek.

Stephanie Seymour már megint még jobban néz ki: nemrég annak örültünk, milyen jól áll neki a strand, most pedig a V magazin kérte fel egy fotózásra. Íme a sorozat legpajzánabb képe, kattintásra jön a többi.

A képeket Sebastian Faena lőtte, a styling pedig Carlyne Cerf de Dudzeele érdeme. A V honlapja szerint "Stephanie Seymour, a káprázatos szupermodell a vízparti nyaralásai közben mindig a paparazzi lencséinek gyanútlan célpontjává válik. Semmi titkolnivalója nincsen, így most megmutatja lenyűgöző alakját egy nagyon személyes, könnyűbúvárkodás-ihlette fürdőruhás sorozatban".

Stephanie ki?

Seymour nevét a legtöbben onnan ismerik, hogy nagyon régen járt Axl Rose-zal, pedig sikeres modellkarrier az övé: szerepel a November Rain és a Don't Cry klipjében is, de a Sports Illustrated bikinis kiadásában, a Victoria's Secret kampányaiban és a Playboyban is jelentek már meg róla képek.