Ki játssza Whitney Houstont az életrajzi filmben?

2012.02.29. 14:30
Az elhunyt énekesnő izgatottan várta, hogyan valósul meg élete filmje. Állítólag Rihannának van legtöbb esélye a főszerepre, illetve Will Smith tizenegy éves lányának.

A Daily Mail értesülései szerint Hollywoodban már Whitney Houston halála előtt tervezték, hogy életrajzi filmet forgatnak az elhunyt énekesnőről. Most pedig celebhadak törik magukat azért, hogy ők főszerepelhessenek az alkotásban.

Houston kiadójának vezetője, egyben barátja, Clive Davis vezeti a filmprojektet, lapértesülések szerint pedig nagyon szeretné, ha minél gyorsabban elkezdődhetne a forgatás.

A Daily Mail szerint Rihanna a legnagyobb esélyes, de számos más név is felmerült, így például Jennifer Hudson, aki a Dreamgirlsben alakított emlékezetesen. Versenyben van Vivica Fox, és az American Idol tehetségkutatóban feltűnt Jordin Sparks is. Az énekesnő gyerekkorát felelevenítő jelenetekben várhatóan Willow Smithé (Will Smith 11 éves lánya) lesz a főszerep. Galériánkban megmutatjuk az esélyeseket.

Elvileg tehát Rihannáé lehetne a szerep, de hivatalosan még nem kínálták fel neki. Tavaly ráadásul visszautasította a felkérést, hogy főszerepeljen a Több mint testőr remake-jében. Akkor azt mondta az OK!

Ki legyen az?

magazinnak: "Utálom, amikor az énekesnőknek állandóan éneklős filmeket kell csináIniuk, mert így sosem tekintenek rájuk másként".

Akárhogy is alakul a forgatás, az biztos, hogy Whitney Houston nem ellenezné a dolgot: a People magazin szerint izgatottan várta, miként valósul meg élete filmje.

A TMZ melelsleg azt írja, van egy film, amelyben Whitney Houston és Jordin Sparks szerepelnek, de a készítők egyelőre hét lakat alatt őrzik, mert félnek, hogy egyes jelenetek, illetve a filmzenék kiszivárognának. A zárlat alatt egyébként megy a munka, állítólag őrült tempóban utómunkázzák az alkotást – amelyről nem tudni, az életrajzi film-e.