horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Melyik magyar celebnőben van a legtöbb szilikon?

2012.03.03. 17:24

Az alap évek óta Geronazzo Mária, de megjelentek a színen a Való világ plasztiktündérei, azóta Aletta Ocean is túllőtt a célon, és ne feledkezzünk meg a veteránokról sem, akiken sem a szilikon, sem az idő nem segít. Döntse el, melyik honi celebünk néz ki a legmegdöbbentőbben a plasztikai beavatkozások után! 10 pontot adjon a leginkább műanyagnak.

1. Geronazzo Mária

Az Odee hülyeséggyűjtő oldalnak köszönhetően tavaly még a tizenkét legborzasztóbb plasztikai sebészeti áldozatai közé is beválogatták Geronazzo Máriát, akit magyar látványosságként mutattak be az oldalon. Az első fokú ítélet szerint szörnyetegként is emlegethető asszony 2008-ban tette be a száját Magyarországra, rondaságának köszönhetően még a pornókarrierbe is belevághatott, ám a haza újdonsült mumusa a várva várt híresség helyett mindössze hírhedtséget kapott, így cirka két éve teljesen visszavonult a médiától.

gero450

Geronazzónak öt szájfeltöltése, egy mellplasztikája és egy teljes arckihúzása volt - legalábbis korábban ennyit vallott be a nyilvánosság előtt.

2. Voksán Virág

A playmate-ből lett lemezlovas állítása szerint csak a mellei és a szája kaptak némi átalakítást plasztikai sebésztől - és büszke arra, hogy az összes többi testrésze a heti három edzésnek köszönhető. Voksán Virág a pittyeit szilikonnal fújatta fel annak idején, később aztán rájött, hogy kicsit túllőtt a célon, így még örült is annak, amikor az anyagból némi felszívódott.

13-axesziget
Fotó: Szécsi István

Tavaly viszont valami ismét nagyon megváltozott rajta, az arca teljesen eltorzult, a sajófotókon szinte csak a szájáról lehetett felismerni - ami nem igazán tűnt kisebbnek a korábbihoz képest.

3. Aletta Ocean

Most sem tudunk szó nélkül elmenni amellett, hogy meglehetősen rövid időn belül (talán 1-2 év alatt) milyen változásokon ment keresztül Aletta Ocean, született Varga Dóra. A pornósra legelőször akkor figyeltünk fel, amikor bedugta magát az AVN történelmébe, és ugyan ő már nem tartozott a természetes szépségek kategóriájába, még ahhoz képest is sokkoló volt a látványa hónapokkal később: Ocean mellei lassan nagyobbak lesznek, mint a feje, az arca pedig a felismerhetetlenségig torzult.

aletta ocean

4. Keleti Györgyi

Az egykori honvédelmi miniszter lányát elnézve neki is súlyos önértékelési problémái lehettek, bár a végeredményt tekintve inkább most kellene aggódnia. Az olaszországi sitett is megjárt Keleti Györgyi mellei, szája és az orra is plasztikai sebész műve, bár utóbbit állítólag egy síbaleset miatt műttette meg.

TSD1968
Fotó: Kováts Dániel

A celebtől egyébként a legszebb örökbecsű: „Hiába van nagyméretű mellem, arra mindig ügyelek, soha ne rakjam őket a kirakatba” - nyilatkozta korábban aktmodellként egy napilapnak.

5. VV Szandika

Az újabb óriásszájúként elhíresült műanyagtündért a Való világ celebgyára szülte meg hazánknak, és ugyan Szandika akkorra már túl volt pár plasztikai beavatkozáson, folyamatosan a kisebbségi komplexusától zengett a villa.

szandika

Kiesése után a minigeronazzo szinte azonnal megműttette az orrát, a hírek szerint pedig nagyobb mellinplantátumot szeretne, illetve a lengőbordáitól is meg akar szabadulni, mert úgy gondolja, túl "egybe testű".

6. VV Veronika

Alekosz menyasszonyaként robbant a köztudatba, később aztán már csak kacsacsőrűként emlegették Veronikát, akit a VV5-ben is folyamatosan a szájával szívattak. Az exvillalakó a valóságshow-ba orrműtéttel készült, és az is kiderült, hogy pittyei saját vérével vannak feltöltve. Később úgy nyilatkozott, szeretné ismét az eredeti száját, mert a mostanit ódivatúnak tartja, és egyenesebb orrot akar.

BBF 4788
Fotó: Bársony Bence

Egyébként még így is lehet az év playmate-je, beválogatták ugyanis a legjobbak közé.

7. Monique Covet

Monique Covet évek óta készül a nagy visszatérésre, de hiába a testi-lelki kezelés, ez azóta sem akar neki összejönni. A pornószínésznővel legutóbb egy fétispartin futottunk össze, ahol Covet büszkén mesélt arról, hogy már összeszedte magát, ennek örömére pedig a frissen műtött seggén is megvillantotta a varratot.

Sm MIK 2302x

Felpuffadt, eltorzult arcáról akkor nem tudtuk eldönteni, hogy újabb plasztikai beavatkozás eredménye, vagy az alkoholé.