18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Pucér képek kerültek elő az egyik Glee-szereplő mobiljáról

2012.03.13. 20:58
Azt még nem tudni, ki pakolta fel a Heather Morris-ról készült képeket az internetre, de a sorozatszínész wikipédiájában már azt is meg lehetne említeni, hogy borotválja a punciját.

Egyelőre nem derült ki pontosan, hogy honnan származnak a képek, de már a celebvadász Perez Hilton is megerősítette a hírt, hogy a Glee egyik sztárja található meztelenül azokon a fotókon, amik az interneten keringenek egy ideje – írta az Egotastic.

Az Egostatic összes képéért kattintson!
Az Egostatic összes képéért kattintson!
Fotó: Egostatic

A magazin tucatnyi felvételt tett közzé Heather Morris-ról, aki többféleképpen is pózol a kamerába, hol felöltözve, hogy pedig teljesen meztelenül. A fotók vélhetően a sorozatsztár mobiltelefonjáról valók, ezzel a húzással pedig Morris kicsit azonosulni is látszik Glee-béli karakterével, Brittany-vel, aki szintén nem az észt képviseli a képernyőn.

Morris egyébként eddig is az igazi szőke nő megtestesítőjeként került a címlapokra, korábban azzal haknizott, hogy középiskolásként többször is csókolózott lányokkal, csak hogy magára vonja a fiúk figyelmét, aztán óriási monoklival pózolva okozott botrányt. A róla szóló információkhoz most mindenesetre oda lehet biggyeszteni, hogy borotválja a punciját.