Hollywood aktuális főgonosza, jótevője lehet Robert Downey Jr., akiről azt terjesztik, hogy elég sötét hollywoodi pletykákat tereget ki álnéven. Például azt, hogy Hayden Panettiere-rel fajtalankodott az apja, meg hogy fél Hollywood ázsiai és arab üzletemberekkel hál együtt pénzért. Az egész azzal indult, hogy egy pletykákat névtelenül megíró oldalon elkezdett kommentelni egy bennfentesnek tűnő kommentelő, akiről a többi hozzászoló próbálja kideríteni, hogy ki lehet. A legújabb pletykák szerint Robert Downey Jr.

Ritkán kapni olyan szép betekintést a hollywoodi hírességek életének sötét bugyraiba, mint amilyet egy viszonylag jelentéktelen blognak és az egyik kommentelőjének köszönhetünk az elmúlt hetekben.

A sztori röviden annyi, hogy a Crazy Days and Nights blogon, egy olyan oldalon, ahol nevesítés nélkül írják körül egy-egy híresség kínosabb ügyét megjelent egy sztori valószínűleg Hayden Panettiere-ről. Mivel a blogban nem nevesítik, hogy kiről van szó, a kommentelők tippelhetik meg, hogy vajon kiről szól a pletyka, így nem tudni, hogy a Heroes sorozat egykori szereplőjéről, Vlagyimir Klicsko volt barátnőjéről van-e szó.

Hayden Panettiere fajtalankodó apja és perverz anyja

A pletyka arról szólt, hogy van egy tévés színésznő, aki néhány évvel ezelőtt egy elég menő sorozatban játszott, és azért sodródik nagy és erős férfiak között folyamatosan, mert gyerekkorában az apja verte és fajtalankodott vele, ezért olyan férfiakat választ most magának, akik hajlandóak megütni őt.

Sok kommentelő megírta, hogy Panettiere-ről lehet szó, de az egyik kommentelő pontosította a leírást, ránézésre nagyon belső körökből származó információkkal. A Himmmm nevű hozzászóló megírta, hogy Panettiere-ről van szó, de hogy nemcsak a színésznőt, az anyját is verte Panettiere apja, és hogy a családon belüli erőszakon túl mindenféle perverz videókról is szó van. Leslie Panettiere, Hayden Panettiere anyja pedig azért nem vált eddig, mert igazából sokszor élvezte a durva bánásmódot, de most már nem érzi úgy, hogy a dologból anyagi előnye származhatna, ezért adta be a válókeresetet.

Ezen felül írt még egy Diana Jenkins nevű bosnyák származású, Kaliforniában élő ismert üzletasszonyról és jótékonykodóról, aki a hozzászóló szerint nagy szerepet játszik abban, hogy hollywoodi hírességek arab és ázsiai üzletemberek, valamint sportolók kegyeit keressék, mint például Hayden Panettiere Vlagiymir Klicskóét.

A Jezebel információi szerint a dolog az Oh Not They Didn't blogon folytatódott, ahol még többet derítettek ki a kommentelők Jenkins állítólagos call-girl hálózatáról, valamint néhány népszerű hollywoodi figura szexuális szokásairól, de a poszt hozzászólásait lezárták, annyira eldurvult a dolog.

Miután így felkavarta az állóvizet a titokzatos, Himmmm nevű kommentelő, az internetes közösség elkezdett utánatúrni, hogy Himmmm hol és miket kommentelt eddig. Az derült ki, hogy szereti ráhúzni a vizes lepedőt nevesítés nélkül különféle zűrös hollywoodi arcokra, pedofilokra és prostikra. Magáról viszont nem árult el sokat.

Egy darabig azt hitték, hogy egy producer, Talley Griffith állhat a durva sztorik mögött, mert jó rálátása lehetett azokra a dolgokra, amelyekről írt - írja a Jezebel. Végül szép lassan Robert Downey Jr. irányába terelődött a dolog, szintén néhány elejtett életrajzi adat alapján.

Néha elejt magáról egy-egy dolgot a titokzatos kommentelő

Az egyik posztjában Himmmm azt írta, hogy nem egy személy nevében kommentel, néhány évvel ezelőtt négy figura, egy rocksztár, egy filmsztár és két ötletes alak találta ki a Himmmm nevű karaktert, hogy beszámoljon Hollywood sötét oldaláról. Ebben a posztban viszont arról is írt Himmmm, hogy már egy ideje a négy alak közül csak egy ír hozzászólásokat. Valamint arról is beszámolt, hogy a sötét sztorik ellenére vannak jó emberek még Hollywoodban.

A jó emberek felsorolásánál nagyon sok ember sorolt fel, akik a hibáik ellenére tényleg nem a sötét Hollywoodot képviselik. A 80-as 90-es évek egyik legnépszerűbb forgatókönyv-írójától, John Hughestól kezdve, Brad Pitten és Tom Hanksen át egészen Guy Ritchie-ig és Mel Gibsonig sorolta a jó embereket.

A Jezebel összeszedte, hogy a felsorolás szinte össze figurájával van valamilyen kapcsolata Robert Downey Jr.-nak. A listán szereplő Bryan Lourd például Downey Jr. ügynöke. Mel Gibson pedig akkor segített a színésznek, amikor a drogos korszakát letudva hollywoodi visszatérésén dolgozott.

Ezen kívül a Himmmm nevű figura olyan időpontokról, helyszínekről tud általában a posztjaiban, amit egy, a hollywoodi belső köröktől távol álló személy egyáltalán nem tudna, de még Robert Downey Jr. sem tudna kitalálni, nagyon valószínű, hogy tényleg megtörténtek. Persze, lehet, hogy az egész kitaláció, hiszen csak találgatásokról van szó, ráadásul a találgatások találgatásairól, de elég sok egyezést sikerült összeszedni egyrészt a tekintetben, hogy a posztokat könnyen lehet, hogy Downey Jr. írja, másrészt a tekintetben, hogy a Crazy Days And Nights oldalon megírt pletykák nem állnak túlságosan távol a valóságtól.

Aki nem tud meglenni durva hollywoodi pletykák nélkül, az nézegesse a valószínűleg ezután nagyon népszerűvé váló Crazy Days And Nights blogot, és keresse Himmmm hozzászólásait a kommentek között.