Lindsay Lohan mostanában váltig állítja, hogy leszámol a múltjával, félreteszi a drogokat, és jó kislány lesz. Hasonló elődök léteznek is, bár nem sokan, de Britney Spears vagy Robert Downey Jr. példájából meríthet a balhés színésznő.

Lindsay Lohan mostanában úgy tűnik, próbál leszámolni a balhés múltjával. A bíróság kirótt feladatait rendesen teljesíti, tehát továbbra sem iszik, és elmegy közmunkára. Lohan több-kevesebb sikerrel megpróbálkozott a Saturday Night Live vezetésével , és úgy általában igyekszik rendes lánynak tűnni.

Ennek persze némileg ellentmond, hogy mostanában elég kevéssé hasonlít önmagára , ami akár plasztikai beavatkozások, akár kábítószerek eredménye is lehet, mindenesetre adjunk egy esélyt Lohannek, hogy tényleg meg akar változni, és nézzük, hogy kik szolgálhatnak neki jó például!

A legnagyobb visszatérő talán Robert Downey Jr, aki olyan súlyos drogproblémákkal küzdött, hogy még börtönbüntetést is kapott. Aztán visszatért, és sikeresebb mint valaha. Nem véletlenül emlegették a nevét akkor, amikor néhány hónappal ezelőtt Charlie Sheen kisiklott, hogy Downey-ról kéne a színésznek példát vennie.

A másik nagy, balhés múltat sikeresen letudó színész Mickey Rourke, aki 2009-ben szinte a semmiből tért vissza. A színészt Robert Rodriguez ásta elő a Sin Cityhez még 2005-ben, aztán Rourke a Pankrátorban nyújtott nagy alakításával újra beállt a hollywoodi fősodorba, azóta is ott van. Rourke ráadásul úgy tért vissza, hogy saját bevallása szerint, amikor eltűnt a filmvászonról minden hidet felégetett maga mögött, mindenkivel összebalhézott.

A fiatalabb korosztályból nem szabad megfeledkezni Britney Spearsről, akit talán mindenki leírt, amikor 2007-ben egy elég komoly mélyrepülés után kopaszra borotválta a fejét. Végül alig telt bele egy pár év, és Britney Spears legalább olyan magasan van, mint ahonnan lezuhant, máig nem tudni, hogy pontosan miért, de valószínűleg kimerült.

Nem a klasszikus visszatérők közé tartozik, de Lohannél súlyosabb eset volt Drew Barrymore, akinek a karrierje már eleve egy visszatérésből indult. Barrymore az E.T.-ben tűnt fel még kislányként, majd még gyerekkorában súlyosan kisiklott. Kilenc évesen már piált, tíz évesen már füvezett, és mire 14 lett, már az öngyilkossági kísérleten is túl volt. Innen sikerült aztán végül egész tisztességes karriert befutnia jellemzően romantikus vígjátékokkal.

A fiatalok között Demi Lovatót érdemes még megemlíteni, aki még csak 19 éves, de már túl van a nagy visszatérésen. A Disney-csatornán feltűnt énekes-színésznő a harmadik lemezét készítette volna, amikor teljesen leeresztett, és el kellett mennie rehabra 2010 végén. A leeresztéshez persze kellett egy csomó pia, meg drog, de Lovatónál működött a rehab. Tavaly év elején jött ki, azóta tiszta, és élvezi, hogy józan.