Nemes tradíciót elevenített fel a hetvenes évek nagy country-énekesnője, Marie Osmond: lepisálta a színpadot. Igaz őt nagy elődeivel ellentétben nem prózai hólyaggondok, hanem a röhögés kínozta a vizelésig.

Az 1970-es évek híres country-énekesnője, Marie Osmond beállt a "stage pisser"-ek, azaz a színpadon behugyozó sztárok sorába - írja a Buzzfeed. Épp a testvérével és egy harmadik be nem azonosítható férfivel szórakoztatta a közönséget, amikor elkezdett röhögni, majd a záróizmai is elengedték magukat. A videón jól látható a pisicsík, amit Osmond maga után húz, ahogy hátrafelé kúszik. Később rongyokat is kapott, hogy a vizeletet feltakarítsa, de még ekkor is röhögött.

Christina Aguilera még 2006 októberében brunzolt bele egy vödörbe a színpadon. Ő azonban megkímélte a közönségét a kellemetlenségektől, és a backstage-ben anyaszült meztelenül intézte el a dolgot. "Én büszke vagyok a meztelen testemre és jól érzem magam pucéron" – reagált az esetre Aguliera.

2005-ben a Black Eyed Peas énekesnőjén, Fergie-n fogott ki az elfogyasztott cefre: bepisált a színpadon, koncert közben. "Egy kicsit bepezsgőztünk fellépés előtt, és elfelejtettem elmenni vécére, mielőtt színpadra léptünk. Aztán meg ugráltunk, és hát kijött. Tudod, hogy van az, ha egyszer elindul..." – magyarázta a kellemetlen történetet, amelyről kiváló felvételek készültek (egyet a cikk tetején, jobbra fent is megnézhet).

Máig vitatott esemény volt, amikor 2010 májusában Lady Gaga egy hollandiai koncerten a színpadra ürített. Egy szökőkútról emeli fel őt a táncosa (a videón 1:58-tól), majd kiviszi a közönséghez. Eközben talán csurog valami, talán nem, a felvétel alapján aligha megállapítható.

Azonban nemcsak nőkkel esik meg ilyesmi: 2008-ban A szépség és a szörnyeteg egy színpadi előadásán Hugh Jackman vizelte össze magát. Túl sok vizet ivott meg, és meglett a böjtje a magas hangon éneklésnek. "Arra gondoltam, hogy ha kiéneklem ezt a magas hangot, akkor biztos, hogy összepisilem magam, ha nem éneklem ki, akkor az is meglehetősen kínos lesz. Végül felülkerekedett bennem a színész" – mondta Jackman a Playboynak.