Miután Fekete Pákó már mindent elért, amit pár mulatós slágerrel el lehet, úgy érezte, új vizekre kell eveznie, ezért ő lesz az ország első férfi topless DJ-je. Exkluzívan részesülhettünk az élményből.

A mulatós után a klasszikus afrikai hangzással is próbálkozó Fekete Pákó március elején rálépett az útra, amire előtte még pornósokon és playmate-eken kívül senki: úgy döntött, topless DJ-vé változik. A Fekete Bárány DJ-nevet választó előadó nem akárkitől tanulja el a szakma fortélyait, hanem az ország ötödik legjobb lemezlovasától, DJ Dekától, akinek a segítségével a hivatalos DJ-vizsgát is le akarja tenni, hogy Jeszenszky Zsoltéknak se lehessen rá egy rossz szavuk sem. Bár fellépésük még nem volt, a Velvetnek már nyújtottak egy kis betekintést, milyen produkcióra számíthat az ország a párostól.

Szerencsére ez egy olyan ország, ahol nem különösebben ciki a szettek közben ordibálni a mikrofonba, ezért aki ellátogat Pákó egy bulijára, nem marad le összetéveszthetetlen orgánumáról sem.

Ha minden igaz, még az általunk látottaknál is minőségibb produkció készülődik, mivel Pákó nemcsak meztelen felsőtestével és páratlan keverési technikájával kápráztatja el a tömeget, hanem a testére rögzített ékszerekkel is.

Dekával párosban már kapják a felkéréseket, úgyhogy nagyon úgy tűnik, hogy Fekete Pákó a mulatós színtér után idén a klubokat is leigázza.