Jennifer Lopez a rapper P. Diddyvel, a táncos Chris Judd-dal, a színész Ben Affleckkel, az énekes Marc Anthonyval és most a táncos Casper Smarttal is forgatott egy-egy klipet. Gyakorlatilag ezeken végigkövethető J. Lo zenei munkássága és természetesen a magánélete.

A 42 éves, kétgyerekes anyuka, Jennifer Lopez elfogyasztott pár pasit az évek során, és szinte mindegyikükkel forgatott egy klipet - írta meg a Buzzfeed. Zenei karrierjét is az egyik fiújának köszönheti: 2001-ban az akkor még Puff Daddy néven futó P. Diddy a legjobb tudása szerint egyengette Lopezt.

1999: Puff Daddy, Been Around The World

A rapper és a színésznő két klipben is szerepeltek, 1996-ban Puff Daddy Been Around The World című klipjében látható J. Lo, ebben nem énekel, csak ül szépen. 2000-ben ehhez a dalhoz készült egy sexy dance scene is, a rapper és Lopez latinosan-erotikusan táncolnak egymással.

2001: Chris Judd, My Love Don't Cost A Thing

Az énekesnő a P. Diddyvel való szakítása után egyik táncosával, Chris Juddal vigasztalódott, később hozzá is ment feleségül. A My Love Don't Cost A Thingben láthatók együtt.

2002: Ben Affleck, I'm Still Jenny From The Block

Jennifer Lopez a klipben Ben Affleck-kel enyeleg végig, nagyjából 2002 tavaszán ismerkedtek meg. Tervezték, hogy összeházasodnak, de végül lefújták az esküvőt. 2004-ben végleg szakítottak egymással. És itt kell megemlíteni a Jenny From The Block eredetijét: a The Beatnuts Watch Out Now-ját.

2009: Marc Anthony, No Me Ames

Jennifer Lopez és Marc Anthony hat éven át voltak házasok, két közös gyerekük született. A pár 2011. júliusában jelentette be, hogy kapcsolatuknak vége, a média végigkövette a szakítás fájdalmait és az új, fiatalabb szeretőikkel való viszonyukat is, azóta is a bulvárlapok kedvencei. Jennifer Lopez azóta a nála jóval fiatalabb Casper Smart táncossal van, vele forgatta új dala, a Dance Again klipjét, amit úgy harangozott be az énekesnő, hogy elképesztően erotikus lesz.

Visszakanyarodva Marc Anthonyra, a A No Me Ames 2005-ben született, körülbelül akkor, amikor megismerkedtek. A sort végignézve úgy tűnik, J. Lo a komoly kapcsolatait közös munkával szereti kezdeni.