Most, hogy Veronika orra szebb lett, sőt, egy-két hónap múlva elnyeri a végleges formáját, Cristofel tényleg komolyan elvenné feleségül még a nyáron. Vagy nem. Mert ugye gyűrűt a kubai azóta se villantott, ráadásul hol együtt vannak, hol nem. Lehet szavazni arra, mi lesz VV Veronika csodálatos életének folytatása.

Már lekerült a gipsz róla, de még 2-3 hónap, mire VV Veronika orra elnyeri a végleges formáját. Az exvillalakó a Velvetnek elmondta, a plasztika helye egy kicsit még fel van duzzadva, de ezt más nem is veszi észre, csak a műtétet végző sebész látja. „A változás természetesen már most látszódik – nem drasztikusan ugyan, de látszódik. Az arcom karaktere ugyan nem változott, de eltűntek azok a hibák, amik zavartak az orrommal kapcsolatban” – magyarázta a műanyagtündér, aki eléggé belemerült a témába.

Milyen volt, milyen lett

„Sas orrom volt, nem volt egyenes, ha profilból néztük, az orrnyergem túl vastag volt, azon vékonyítottunk, aztán az alján kicsit lelógott a bőr, úgyhogy azt is fentebb raktuk, tulajdonképpen alaposan át lett szabva. Fájni egyáltalán nem fájt, viszont egy hétig gipszben volt – na, az nagyon kellemetlen volt, mert nem kaptam levegőt az orromon. Nem is mentem sehová, mindenhová Cristofel ment. Nagyon aranyos volt, vett nekem topokat, hogy jobb kedvem legyen” – csacsogta VV Veronika. Egyelőre nincs újabb terve egyik testrészével sem, de ez tényleg nagyon úgy tűnik, hogy csak egyelőre, hiszen azért azt megjegyezte, a mellei lehetnének nagyobbak, de majd.

A beszámoló szerint tehát még mindig együtt vannak Cristofellel, vagyis újra, függ ez attól is, honnak számítjuk járásnak azt a dolgot, ami kettőjük között van, mindemellett az exvillalakó megjegyezte, nem is olyan rég volt egy nagyobb veszekedésük, de most minden szép és jó, akárcsak a mesében.

Lesz lagzi vagy ez csak jó reklámfogás?

„Most tényleg minden jó. Cristofel egyébként bárhová mehet és bármit csinálhat, én nem fogom vissza. Szerintem pont ezzel láncoltam magamhoz. Egyébként nagyon szétszórt és figyelmetlen, a boltból sem azt hozza soha, amit mondok neki, ezen elég sokat szoktunk veszekedni, lassan úgy érzem magam, mintha az anyja lennék.”

Ön szerint lesz esküvő?

Ennél a pontnál aztán Cristofel kikapta Veronika kezéből a telefont és bőszen bizonygatta, hogy szó sincs úgymond gyereknevelésről, Veronika csak nagyon szereti őt, azért viselkedik így. „Amúgy tényleg komolyan gondolom az eljegyzést, kap majd gyűrűt is meg minden. Június 17-én szeretném feleségül venni. Másnap van ugyanis a születésnapja, így az esküvő lenne az ajándék. Ő lesz a legboldogabb nő az egész világon. Így van?”

Veronika persze mindehhez hozzáfűzte, hogy majd akkor válaszol az eddig fel nem tett kérdésre valamit, ha Cristofel tényleg gyűrűt villant, addig viszont feleslegesnek tartja emlegetni is ezt a dolgot.

Hová tűnt VV Péter?

Aztán felmerült Knizner Péter is, a majdnemplaymate pedig úgy nyilatkozott a dologról, hogy a második villalétük óta nem is találkozott volt játékostársával. Vagyis de, mégis: nemrég Attilával mentek szórakozni, és ott volt VV Péter is. „Normális ember módjára próbáltam vele kommunikálni és kezelni a dolgokat, ő meg nem. Szerintem még mindig hatással vagyok rá, ennyi.”

Az önmagát kubai csődörnek fényező vőlegényféle egyébként a látszat ellenére nem igazán viselte jól, hogy Veronika félredugott a Kniznerrel, bár a lány elmondása szerint Cristofel már három teljes napja nem emlegette a nagy taktikus nevét. Egészen addig, míg a Velvet rá nem kérdezett, aztán most elkezdődött minden elölről megint.